Εκδηλώσεις

Σάκης Ρουβάς: Θα τραγουδήσει για τον Μίκη Θεοδωράκη!

Σάκης Ρουβάς: Θα τραγουδήσει για τον Μίκη Θεοδωράκη!

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει (ευχάριστα πάντα) ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ μετά το Θεό Διόνυσο στις “Βάκχες” και τον “Ηρακλή” ετοιμάζεται για έναν από τους πιο ξεχωριστούς και απαιτητικούς ρόλους στην πορεία του…

Ο λόγος για τη συμμετοχή του στη μεγάλη συναυλία που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη με τον Σάκη Ρουβά να ερμηνεύει “Άξιον Εστί” των Μίκη Θεοδωράκη και Οδυσσέα Ελύτη προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη και τη γιορτή για τα 90 χρόνια από τη γέννησή του, που θα γίνει στο Δήμο.

Η πρόταση ήρθε από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης και ο Σάκης δέχτηκε με χαρά να συμμετέχει στη συναυλία και να αναλάβει το ρόλο του λαϊκού τραγουδιστή -αφηγητής θα είναι ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος και Ψάλτης ο βαρύτονος Κώστας Ραφαηλίδης-. Μην ξεχνάς ότι ο Σάκης αγαπά τα ποιήματα του Οδυσσέα Ελύτη (δες εδώ το ποίημα που είχε αφιερώσει στις γυναίκες)

Στη συναυλία, πάντως,  ο Σάκης Ρουβάς θα ερμηνεύσει τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και αγαπάμε. Ανάμεσα σε αυτά, το “Ένα το Χελιδόνι”, το “Με το λύχνο του Άστρου”, το “Της δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ” και το “Της Αγάπης Αίματα”.

Η συναυλία θα γίνει το Σάββατο 2 Μαΐου στις 21:00, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό, ενώ στη σκηνή θα ανέβει και η Orchestra Mobile υπό την διεύθυνση του διεθνούς φήμης μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη.

Πηγή tlife

Σχόλια

Εκδηλώσεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Εκδηλώσεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews