Βιβλίο

«Στο Σταυροδρόμι των Αιώνων»

«Στο Σταυροδρόμι των Αιώνων»

της Diana Gabaldon από τις εκδόσεις Anubis

Αλλάζοντας τον ρου της Ιστορίας…

Άνοιξη 1971. Μια μοιραία ανακάλυψη ταράζει την Μπριάννα, που έχει πρόσφατα αποχαιρετήσει τη μητέρα της, αφήνοντάς την να αναζητήσει τον μεγάλο της έρωτα πίσω στον 18ο αιώνα. Σύμφωνα με ένα παλιό δημοσίευμα, η ευτυχία της Κλαιρ και του Τζέιμι στην Αμερική δεν είναι γραφτό να κρατήσει για πολύ. Μη μπορώντας να μείνει άπραγη, η Μπριάννα αποφασίζει να περάσει κι εκείνη από τον κύκλο των μονόλιθων για να επιχειρήσει να σώσει τους γονείς της – κάτι που της είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς σημαίνει πως πρέπει αφενός να εγκαταλείψει τον αγαπημένο της Ρότζερ και αφετέρου να γνωρίσει από κοντά τον αληθινό της πατέρα.

Αντιμέτωπη με μια σειρά από απρόβλεπτες και βαθιά τραυματικές εμπειρίες σε έναν άγνωστο τόπο και χρόνο, η Μπριάννα θα προσπαθήσει να ανατρέψει τα γεγονότα, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την ίδια της την ύπαρξη. Παράλληλα, ο Ρότζερ θα μάθει τα σχέδιά της – θα αποδειχτεί όμως η αγάπη του τόσο δυνατή, ώστε να τον κάνει να την ακολουθήσει;

Η συνέχεια μιας πολυδιάστατης σειράς, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και ενθουσίασε εκατομμύρια αναγνώστες παγκοσμίως.

Το εκδοτικό φαινόμενο των βιβλίων Outlander της Diana Gabaldon που ενέπνευσε την τηλεοπτική υπερπαραγωγή του καλωδιακού δικτύου FX συνεχίζει την επιτυχημένη παρουσία του και στην χώρα μας με την κυκλοφορία του όγδοου βιβλίου της σειράς με τίτλο «Στο Σταυροδρόμι των Αιώνων». To βιβλίο ολοκληρώνει την ελληνική μετάφραση του τέταρτου βιβλίου της αμερικανικής έκδοσης «Drums of Autumn» που ξεκίνησε με την κυκλοφορία του έβδομου βιβλίου, «Τα Tύμπανα του Φθινοπώρου». Μέσα στην επόμενη χρονιά οι Εκδόσεις Anubis θα κυκλοφορήσουν το επόμενο βιβλίο της σειράς, «The Fiery Cross», σε δύο τόμους.

Μετάφραση: Ιωάννα Γεωργοπούλου

ISBN: 978-960-623-233-6

Σελίδες: 752

Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews