Θέατρο

Super Kikii: «Όλα είναι κωμωδία»

Super Kikii: «Όλα είναι κωμωδία»

Η Super Kiki είναι το κορίτσι που έγινε γνωστό ως «η αγανακτισμένη σερβιτόρα». Την αγαπήσαμε και τη βάλαμε στα σπίτια μας και ταυτιστήκαμε μαζί της, καθώς πολλοί από μας, έστω μια φορά στη ζωή μας, έχουμε πιάσει δίσκο στα χέρια μας.

Η ταύτιση μαζί της γινόταν όλο και εντονότερη κι εκείνη άρχισε να παίρνει φωτιά στα σοσιαλ μίντια σχολιάζοντας καθημερινές στιγμές.

Είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας και έρχεται να σου σερβίρει όλη την αλήθεια της στο τραπέζι!

Η “Super Κiki” on stage επιλέγει να εμπλουτίσει το περιεχόμενο της παράστασης της. Να μοιραστεί μαζί μας όλα τα… άπλυτά της.

Τα όσα θα μας αφηγηθεί στο Κατράκειο την Παρασκευή 16 Ιουλίου, σίγουρα δεν είναι αυτά στα οποία μας έχει συνηθίσει. “Βαριές”, αληθινές, μα και δραματικές ιστορίες της ζωής της, σερβιρισμένες όμως πάντα με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, διατηρώντας πάντα το κωμικό ύφος για το οποίο την αγαπήσαμε.

Και αυτή ακριβώς η αντίφαση αφήγησης δραματικών γεγονότων και κωμικού στοιχείου είναι αυτή που την κάνει να ξεχωρίζει και να μας μένει αξέχαστη.

Τα υπόλοιπα; Θα μας τα πει από κοντά!

Παρασκευή 16 Ιουλίου

Ώρα προσέλευσης: 20:00 Ώρα έναρξης: 21:30

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: Γενική είσοδος 10 ευρώ

Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Πρωτόκολλο Covid 19:

*Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, έξοδο στο χώρο αλλά και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. *H παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των υποδείξεων του ΕΟΔΥ. *Η παράσταση είναι αποκλειστικά για καθήμενους και με αριθμημένες θέσεις.

*Επιτρέπεται η αγορά σε group των 1, 2, 3 και 4 ατόμων. *Για την αποφυγή συνωστισμού σας προτείνουμε την έγκαιρη προσέλευση σας στον χώρο. *Οι κάτοχοι των εισιτήριών πρέπει να τα έχουν μαζί τους εκτυπωμένα η σε ηλεκτρονική μορφή για επικύρωση και είσοδο τον χώρο.

Σχόλια

Θέατρο

Περισσοτερα στην κατηγορια Θέατρο

Copyright © 2015-2016 Clevernews