Ενδιαφέροντα

Συναυλία αλληλεγγύης για τον 4χρονο Κωνσταντίνο

Συναυλία αλληλεγγύης για τον 4χρονο Κωνσταντίνο

Το Immigraniada Festival, οι μπάντες και το Αn Club ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους για όλους αυτούς που είναι εκεί έξω και παλεύουν.

‘’Ό,τι δεν κάνουν υποκριτικά οι υπερδυνάμεις για τα παιδιά της Παλαιστίνης και τα παιδιά όλου του κόσμου, το κάνουμε εμείς για το ένα που μπορούμε’’

Αυτή την φορά θα βοηθήσουμε τον 4χρονο Κωνσταντίνο που τον περασμένο Σεπτέμβρη διαγνώσθηκε με όγκο στο κεφάλι. Ξεκίνησε πριν λίγες μέρες με ακτινοβολίες και χημειοθεραπείες με στόχο να τον χειρουργηθεί το συντομότερο δυνατό.

Γνωρίζοντας πως οι ανάγκες και τα έξοδα της είναι πολύ μεγάλα στηρίζουμε την οικογένεια στον δύσκολο αγώνα που δίνει για να κρατηθεί το παιδί στη ζωή.

Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς και ΟΛΑ τα έσοδα της εκδήλωσης θα πάνε απ’ ευθείας στην οικογένεια του μικρού Κωνσταντίνου.

Παράλληλα θα τρέξει και μια καμπάνια, για την οποία θα σας ενημερώσουμε μέσα στις επόμενες ημέρες, που θα αποσκοπεί στην συγκέντρωση ακόμα μεγαλύτερων εσόδων προσπαθώντας να βοηθήσουμε ακόμα μια δύσκολη περίπτωση υγείας από τις πολλές που συναντάμε.

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου

Eίσοδος: 10€

PANX ROMANA / FUNDRACAR / COYOTE’S ARROW / INCIRINNA

ΑΝ CLUB, Εξάρχεια

Σχόλια

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link