Κινηματογράφος

«Tα παιδιά πάνε cinema»: 3o Φεστιβάλ Παιδικού Κινηματογράφου

«Tα παιδιά πάνε cinema»: 3o Φεστιβάλ Παιδικού Κινηματογράφου

Το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Παιδικού Κινηματογράφου, «Τα παιδιά πάνε σινεμά», επιστρέφει για 3η χρονιά στον Cine Παράδεισο από τις 12 Οκτωβρίου 2013 μέχρι τις 4 Μαΐου 2014.

Το Φεστιβάλ προσπαθεί να δημιουργήσει μια διέξοδο στην δύσκολη κρίση που διέπει την ελληνική οικογένεια.  Είναι ένα φεστιβάλ, που παρόλο τις υψηλές παροχές του, προσπαθεί και καταφέρνει να είναι πολύ προσιτό σε όλους.  Επίσης, στα πλαίσια του φεστιβάλ θα ενταχθούν 3 ειδικά τετραήμερα προβολών σε χώρους έκπληξη, που όλα θα έχουν ανταλλακτικό εισιτήριο για στήριξη των οικογενειών που έχουν ανάγκη.

Φέτος το φεστιβάλ θα έχει δράσεις και πάλι σε όλους τους χώρους του κινηματογράφου και κυρίως στην κεντρική αίθουσα, τον Παράδεισο. Οι μικροί θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής και εργαστήρια θεάτρου Σκιών και Μαριονέτας. Στην αίθουσα του θερινού κινηματογράφου του Παράδεισου θα δημιουργηθεί ένας ειδικός χώρος με φουσκωτά παιχνίδια με την εγγύηση της Air games, που θα μπορούν να παίζουν τα παιδιά.

Στόχος του Παιδικού Φεστιβάλ Κινηματογράφου φέτος είναι να το παρακολουθήσουν τουλάχιστον 100.000 θεατές, γονείς και παιδιά, τα Σαββατοκύριακα και τουλάχιστον 35.000 μαθητές στις ειδικές προβολές τις καθημερινές.

Η κοινωνική προσφορά δε λείπει από το φεστιβάλ! Οι πρώτες 2 ενακτήριες προβολές του φεστιβάλ θα έχουν ακόμα πιο μειωμένο εισιτήριο για παιδιά από οικογένειες ανέργων, ενώ στην Α’ προβολή κάθε Σαββάτου η είσοδος θα είναι ανταλλακτική με τρόφιμα ή ρούχα, τα οποία θα συγκεντρώνονται από το πρόγραμμα «Στηρίζω» του Δήμου Κορυδαλλού.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Young Audience Group των Europas Cinemas.

Τιμές εισιτηρίων: Είσοδος 2€ για τις κινηματογραφικές προβολές, Είσοδος 3€ για Μαριονέτες- Θεατρικές Παραστάσεις, Είσοδος 5 € για το Θέατρο Σκιών, Οικογενειακή Είσοδος 2€ (για οικογένειες ανέργων μέχρι 4 άτομα αφορά τις 3 πρώτες προβολές του κάθε Σαββάτου)

Cine Παράδεισος, Ζάππα 4 Κορυδαλλός, τηλ.: 210-4960955

 

 

 

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews