Βιβλίο

Τελικά, ποιος είσαι John Killian;

Τελικά, ποιος είσαι John Killian;

Τα τελευταία 2 χρόνια ένας γνωστός Έλληνας συγγραφέας αποφάσισε να (ξανα)συστηθεί με το ψευδώνυμο John Killian και να μας χαρίσει τη σειρά περιπετειωδών θρίλερ ΣΤΑ ΑΚΡΑ που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Bell, οι ιστορίες των οποίων διαδραματίζονται αποκλειστικώς στην Αμερική.

Το πρώτο βιβλίο της σειράς ήταν η «Νεκρή Πόλη», τίτλος πολύ επίκαιρος για το χρονικό διάστημα που κυκλοφόρησε το βιβλίο, αφού ήμασταν στην αρχή της καραντίνας (περισσότερα δείτε εδώ).

Το δεύτερο, ο «Αγριότοπος» εκτυλίσσεται στο Μέιν, σε έναν αγριότοπο, όπου ο πρωταγωνιστής μας συγγραφέας Ντέμιαν Τζόουνς αποφασίζει να κάνει ένα 10ήμερο ταξίδι, ένα «σαφάρι», με μία παρέα που γνώρισε εκεί, στον Αγριότοπο των εκατό μιλίων. Αντιμέτωποι με την άγρια φύση, όπου χλωρίδα και πανίδα ήταν εχθρικά απέναντί τους, στη μέση της διαδρομής είχαν να αντιμετωπίσουν και άλλον ένα εχθρό: τους ανθρώπους- πουλιά..

Και αυτό το βιβλίο κυκλοφόρησε μέσα στη δίνη της καραντίνας και πραγματικά η αίσθηση διλήμματος που δημιουργεί είναι αν είναι χειρότερο να σε κυνηγά κάτι που βλέπεις ή να σε πολιορκεί κάτι που δε βλέπεις.

Και εκεί «αν θέλεις να σωθείς, πρέπει να το κάνεις μόνος σου, πρέπει να φτάσεις στα άκρα…»

Τί και αν «η Κόλαση είναι μια βαθύτερη, ψυχολογική ανάγκη των ανθρώπων ν’ αυτοτιμωρούνται, ένα ηθικο μπαχαρικό που δεν προσθέτει, αλλά αφαιρεί γεύση απ’ τη ζωή» για τον Ντέμιαν είναι «η επιδρομή του μέλλοντος στο παρόν».

Το τρίτο βιβλίο της σειράς είναι το «Μοτέλ Μίζουρι» και ο ίδιος ο τίτλος προδίδει την τοποθεσία της ιστορίας μας.

Ο Μπιλ Μακάρτι, άλλος ένας ήρωας που ζει στα άκρα, δείχνει να έχει ταλέντο στο να «επιβιώνει» στις πολύ δύσκολες καταστάσεις. Ένας απλός λαϊκός τύπος, που αναζητά εργασία σε έναν μεγαλοεπιχειρηματία στο Κάνσας Σίτι, αλλά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται…

Μέσα στον Ιούνιο έρχεται η τέταρτη ιστορία «Πειράματα» , στο Τέξας αυτή τη φορά (περισσότερα όταν κυκλοφορήσει).

Μέχρι τότε, ζήστε ΣΤΑ ΑΚΡΑ…

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews