Μουσική

«Θαλασσάκι μου…»

«Θαλασσάκι μου…»

Ο Γιώργος Νταλάρας έρχεται με μια μεγάλη παραγωγή την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο ΓΗΣ στην Θεσσαλονίκη για μία συναυλία αφιερωμένη στην Θάλασσα, μετά την αναβολή της τον Ιούνιο λόγω καιρικών συνθηκών. Συμμετέχει ο Παντελής Θαλασσινός.

Λάτρης της θάλασσας, με διαρκή μελέτη και αναζήτηση στη μουσική ανθολογεί λόγια και μουσικές που την ύμνησαν.

Η αγάπη του Γιώργου Νταλάρα για τη θάλασσα είναι μεγάλη. Το δικό του «Θαλασσάκι…» δεν είναι απλά ο τίτλος μιας συναυλίας. Είναι η εξομολόγηση ενός καλλιτέχνη που πιστεύει βαθιά ότι «Εμείς οι Έλληνες και αρκετοί γειτονικοί μας λαοί χρωστάμε στη θάλασσα την ύπαρξή μας. Η σαγήνη, το δέος, η δύναμη της, μας έκαναν σπουδαίους».

Για αυτή την αγάπη του δημιούργησε μια παράσταση με τα αγαπημένα μας τραγούδια για την θάλασσα συνοδευμένα από μαγικές εικόνες. Μια παράσταση που δεν είναι απλά μια συναυλία αλλά μια εμπειρία,  ένα θαλασσινό ταξίδι. Με συνταξιδιώτες νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες που τραγουδούν μαζί του, με μια εκπληκτική παιδική χορωδία και με τους κορυφαίους μουσικούς που τον συνοδεύουν πάντα. 

Μετά τις ιδιαίτερα επιτυχημένες συναυλίες σε Αθήνα και Κύπρο, το «Θαλλασάκι μου…» κλείνει το ταξίδι του στην Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο ΓΗΣ στις 10 Σεπτεμβρίου.

Να είστε εκεί,  σ’ αυτό το υπέροχο μουσικό ταξίδι !!!

Τραγουδούν (αλφαβητικά): Κώστας Αγέρης, Μαρία Αναματερού, Ασπασία Στρατηγού, Αλέξανδρος Τζουγανάκης και η Παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου

Καλλιτεχνική επιμέλεια προγράμματος: Γιώργος Νταλάρας

Εικαστική επιμέλεια παραγωγής: Μιχάλης Κουμπιός

Παραγωγή: Well art live  

Οργάνωση-Επικοινωνία: Ecopolis- Μανάφης Σάκης

Με την συνεργασία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου: Θέατρο ΓΗΣ – Θεσσαλονίκη

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές Εισιτηρίων: Προπώληση: 18 €/ Είσοδος την ημέρα της συναυλίας: 20 € / Φοιτητικά-συνταξιούχοι-ΑμΕΑ: 16€

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link