Κινηματογράφος

«Θαύμα: Λευκό Πουλί» (White Bird)

«Θαύμα: Λευκό Πουλί» (White Bird)

11 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από την Spentzos Film

Από τη συγγραφέα του μπεστ σέλερ βιβλίου ΘΑΥΜΑ, ενός βιβλίου που πυροδότησε ένα κίνημα για να «διαλέξουμε την καλοσύνη», έρχεται το εμπνευσμένο επόμενο κεφάλαιο.

Στο Λευκό Πουλί, ακολουθούμε τον Julian (Bryce Gheisar), ο οποίος παλεύει να βρει πού ανήκει από τότε που αποβλήθηκε από το σχολείο του, εξαιτίας της συμπεριφοράς του σε ένα άλλο παιδί.

Για να αλλάξει τη ζωή του, η γιαγιά του Julian (Helen Mirren) αποκαλύπτει τελικά τη δική της ιστορία θάρρους – κατά τη διάρκεια της νιότης της στην κατεχόμενη από τους Ναζί Γαλλία, ένα αγόρι την προστατεύει από θανάσιμο κίνδυνο. Βρίσκουν την αγάπη σε έναν εκπληκτικό, μαγικό κόσμο δικής τους δημιουργίας, ενώ η μητέρα του αγοριού (Gillian Anderson) ρισκάρει τα πάντα για να την κρατήσει ασφαλή.

Από τον σκηνοθέτη Marc Forster (Finding Neverland και Christopher Robin), τον σεναριογράφο Mark Bomback, βασισμένο στο βιβλίο της R.J. Palacio, White Bird: A Wonder Story, έρχεται μια συγκινητική ταινία για το πώς μια πράξη καλοσύνης μπορεί να ζήσει για πάντα.

Το graphic novel ΛΕΥΚΟ ΠΟΥΛΙ, στο οποίο βασίζεται η ταινία, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Σκηνοθεσία: Marc Forster

Σενάριο: Mark Bomback, βασισμένο στο βιβλίο της R.J. Palacio

Παίζουν: Ariella Glaser, Orlando Schwerdt, Bryce Gheisar, με την Gillian Anderson και την Helen Mirren

Διάρκεια: 120’

Σχόλια

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link