Μουσική

“The Italian Tenors”

“The Italian Tenors”

Mια ανεπανάληπτη βραδιά Ιταλικού μπελκάντο

Μετά τις εμφανίσεις τους σε μεγάλες όπερες σε όλο τον κόσμο οι “The Italian Tenors”, τρεις από τους καλύτερους Ιταλούς τενόρους της νέας γενιάς, έρχονται για μια συναυλία το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο θέατρο, με ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την κλασσική μουσική με δημοφιλή ιταλικά και διεθνή ποπ τραγούδια σε δικές τους πρωτότυπες διασκευές. 

Από το «Caruso» του Lucio Dala  και το «Con Te Partiro» του  Andrea Boccelli στα  κορυφαία Ιταλικά τραγούδια της δεκαετίας του ‘60, τα ναπολιτάνικα αλλά και σε παγκόσμιες επιτυχίες («Gloria», «Mamma Maria»),  συνδυάζοντας τα με τις ωραιότερες άριες από τις περίφημες όπερες του Verdi και Puccini, οι «The Italian Tenors» καταφέρνουν να μας παρασύρουν σε μια παράσταση γεμάτη εκπλήξεις που μας ταξιδεύει από τη Σκάλα του Μιλάνο μέχρι την Όπερα της Ρώμης και από την Αρένα της Βερόνα  μέχρι το Κολοσσαίο.

Αλλωστε η εμφάνιση τους εντάσσεται στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους “10 Years Around the World”.

Είναι αξιοθαύμαστο το πώς τρεις καλλιτέχνες με κλασσική κατάρτιση δημιουργούν τόσο μοναδικά τη «γέφυρα» που συνδέει την ποπ με την κλασική μουσική.

Οι συναυλίες τους επιφυλάσσουν πάντα συναρπαστικές στιγμές για το κοινό καθώς οι Τρείς Ιταλοί Τενόροι επιδιώκουν την επαφή μαζί του με χιούμορ, τρυφερότητα αλλά και έντονη ενέργεια που σε συνδυασμό με τις κρυστάλλινες φωνές τους δημιουργούν μια υπέροχη δυναμική και έκρηξη συναισθημάτων με άρωμα ιταλικής γοητείας. 

Όπως λένε και οι ίδιοι: «Τα τραγούδια μας είναι ένα ταξίδι στη χώρα μας, στις ομορφιές της και στις αντιφάσεις της. Αγαπάμε τη ζωή, όμως έρχεται: όμορφη, συναρπαστική, τρυφερή, προκλητική, εκπληκτική, υπέροχη, ρομαντική. Αυτή είναι η Ιταλία, αυτή είναι η μουσική μας..»

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

Ωρα έναρξης: 21:30

Εισιτήρια από 20 – 35 ευρώ

Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο, Πειραιάς

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link