Μουσική

Theodore live  @ Six D.O.G.S.!

Theodore live  @ Six D.O.G.S.!

Έχοντας ήδη στο ενεργητικό του δύο περιοδείες – μία στις Η.Π.Α. και μία στην Ευρώπη – ο δημιουργικός και πάντα αεικίνητος Theodore ανεβαίνει για ένα live στη σκηνή του six d.o.g.s. την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του νέου κύκλου εμφανίσεών του στην Ευρώπη για το φθινόπωρο του 2019.

Το τρίτο προσωπικό album του Theodore “Inner Dynamics” μετράει ήδη ένα χρόνο κυκλοφορίας και αρκετές ενθουσιώδεις κριτικές από Ελληνικά και Διεθνή Mέσα, καθώς και ένα first release από το περίφημο NPR Radio. Το φθινόπωρο του 2019 περιοδεύει στην Ευρώπη με ένα set-list από όλη του την δισκογραφία αλλά και -για πρώτη φορά – νέα τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο του, παίρνοντας, έτσι, το πρώτο feedback απευθείας από το κοινό του.

Intimate yet loud – όπως χαρακτηρίζει ο Theodore τα live του – επιστρέφει με αστείρευτη ενέργεια από μια σπάνια και δυναμική συναυλιακή στιγμή που είχαμε την τύχη να ζήσουμε το Μάιο στο Temple Athens και που όσοι την μοιράστηκαν συζητούν για ένα από τα καλύτερα live του καλλιτέχνη και της μπάντας του. Ο Theodore υπόσχεται μια αντίστοιχα έντονη βραδιά, ενώ σχεδιάζει παράλληλα να μεταμορφώσει τον αγαπημένο χώρο του six d.o.g.s. για ένα βράδυ με cinematic μελωδίες, εκρηκτικά φωνητικά και την εξωστρεφή του ενέργεια.  Φυσικά, το εντυπωσιακό light show που πλαισιώνει και εντείνει το συνολικό αποτέλεσμα, δεν θα λείπει ούτε από αυτή την εμφάνιση.

Σχεδιασμός και Εκτέλεση Παραγωγής: United We Fly

Παίζουν οι μουσικοί

Theodore: φωνή, πιάνο, synths

Νικόλας Παπαχρονόπουλος: μπάσο

Ashley Hallinan: ντραμς

Μάνος Κουρκούλης: φωνητικά, κιθάρα, synths

Γιάννης Λέφας: φωνητικά, κιθάρα

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30

Ώρα Έναρξης: 21.00

Εισιτήρια: προπώληση: 8€ // ταμείο: 10€

six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, τηλ.: 210 3210510

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews