Μουσική

Theodore Live στο Ύψιλον!

Theodore Live στο Ύψιλον!

Ο Τheodore επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη αυτό το καλοκαίρι και παίζει για πρώτη φορά με την μπάντα του στον ωραίο χώρο του ΥΨΙΛΟΝ, την Πέμπτη 28 Ιουνίου. Μετά από την πρόσφατη περιπλάνησή του εκτός της χώρας, με συναυλίες σε ευρωπαϊκά venues και φεστιβάλ και το ντεμπούτο του στο μεγαλύτερο πολυθεματικό φεστιβάλ του κόσμου το SXSW, αλλά και στο γνωστό Rockwood Music Hall της Νέας Υόρκης, ο Theodore ξεκινάει τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις από την Βόρεια Ελλάδα.

Επηρεασμένες από την φύση των αντιθέσεων μεταξύ φωτός και σκιάς, οι εμφανίσεις του Theodore χαρακτηρίζονται από την εναρμόνιση του ατμοσφαιρικού και κινηματογραφικού ήχου με την σκηνοθεσία των φωτιστικών εγκαταστάσεων. Στην συναυλία του στην Θεσσαλονίκη, ο Theodore θα παρουσιάσει υλικό από τον νέο του δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορή-σει το Νοέμβριο του 2018, μαζί με κομμάτια από τους δύο προηγούμενους δίσκους του, ‘7’ και ‘It Is But It’s Not’.

Το live θα πραγματοποιηθεί στο ωραίο νεοκλασικό κτίριο στο οποίο στεγάζεται το Ύψιλον και θα είναι ανοιχτό για το κοινό. Save the date και κλείστε ραντεβού στην πιο ατμοσφαιρική συναυλία της πόλης.

Παίζουν οι μουσικοί:

Theodore

Alessandro Giovanetto

 Manos Kourkoulis

Nikolas Papachronopoulos

Ashley Hallinan

Πέμπτη 28 Ιουνίου

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος Ελεύθερη

Ύψιλον, Εδέσσης 5 Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 530480

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews