Βιβλίο

«Το κυνήγι των φαντασμάτων» από τον μαιτρ του είδους…

«Το κυνήγι των φαντασμάτων» από τον μαιτρ του είδους…

Ένα ακόμη βιβλίο του John Connoly κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Bell. Πρόκειται για το 15ο βιβλίο με πρωταγωνιστή τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Τσάρλι Πάρκερ με τίτλο «Το κυνήγι των φαντασμάτων» (A game of ghosts)- περισσότερα για το βιβλίο δείτε εδώ.

Ο Τζέικομπ Έκλουντ, ένας  ιδιωτικό ντετέκτιβ, εξαφανίζεται και ο Τσάρλι Πάρκερ αναλαμβάνει να τον εντοπίσει. Ενδιαφέροντα του αγνοούμενου οι ιδιωτικές έρευνες προσώπων και οι ιστορίες φαντασμάτων.

Με τη γνωστή του μαεστρία, ο συγγραφέας καταφέρνει να δένει τις ιστορίες του, από παλαιότερα βιβλία, αλλά και να δημιουργεί νέες αυθύπαρκτες. Η ζωή του γνώριμού μας ντετέκτιβ προσδίδει μια οικειότητα στον αναγνώστη, ο οποίος συντάσσεται με την πλευρά του και τον ακολουθεί καθόλη τη διάρκεια στην έρευνα, αλλά και στα γεγονότα που εκτυλίσσονται.

Ίσως οι πολλοί ήρωες να δυσκολεύουν τον αναγνώστη στην απομνημόνευσή τους, αλλά τον δικαιώνει το αποτέλεσμα της υπόθεσης. Δολοφόνοι, εξαφανίσεις ανθρώπων, εμφανίσεις περίεργων όντων σε μία πολυεπίπεδη πλοκή δημιουργούν την αίσθηση της δράσης και του τρόμου.

Ένα βιβλίο που διαβάζεται απνευστί, αφού βεβαιωθείτε ότι δεν είστε μόνοι στο σπίτι…

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews