Κινηματογράφος

«To κορίτσι και το λιοντάρι» (Mia and the White Lion)

«To κορίτσι και το λιοντάρι» (Mia and the White Lion)

31 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

Μία συναρπαστική ταινία για όλη την οικογένεια, μία τολμηρή παραγωγή τοποθετημένη στα εντυπωσιακά τοπία της Νότιας Αφρικής, με πρωταγωνιστές ένα κορίτσι που μεγαλώνει παρέα με ένα λιοντάρι!

Ο σκηνοθέτης Gilles de Maistre γύρισε την ταινία σε διάστημα τριών χρόνων για να αναπαραστήσει χωρίς ειδικά εφέ, αλλά με αληθοφάνεια και ακρίβεια τον δεσμό που αναπτύσσεται ανάμεσα στο παιδί και το λιοντάρι, που γνωρίζονται μικρά και μεγαλώνουν μαζί. Για τις ανάγκες της φιλόδοξης αυτής παραγωγής, ο σκηνοθέτης συνεργάστηκε με τον διάσημο Γητευτή Λιονταριών, Kevin Richardson, o οποίος καθοδήγησε τους ηθοποιούς -ανθρώπους και λιοντάρια- σε κάθε βήμα της διαδικασίας για τρία ολόκληρα χρόνια.

Στη γεμάτη μηνύματα και συγκίνηση ταινία πρωταγωνιστεί η εξαιρετική νεαρή Daniah De Villiers, η υποψήφια για Όσκαρ Mélanie Laurent (Άδωξοι Μπάσταρδη) και ο Langley Kirkwood (Μαύρα Πανιά).

H ζωή της δεκάχρονης Mia ανατράπηκε όταν η οικογένεια της αποφάσισε να αφήσει το Λονδίνο για να αναλάβει μία φάρμα με λιοντάρια στην Αφρική. Όταν γεννιέται ένα πανέμορφο λευκό λιονταράκι με το όνομα Charlie, η Mia βρίσκει ξανά τη χαρά και αναπτύσσει έναν ιδιαίτερο δεσμό μαζί του. Όταν ο Charlie γίνεται τριών, η ζωή της Mia ανατρέπεται ξανά όταν ανακαλύπτει ένα σκοτεινό οικογενειακό μυστικό. Η Mia απελπίζεται και μόνο στην ιδέα ότι ο Charlie μπορεί να κινδυνεύει και αποφασίζει να φύγει μαζί του. Οι δύο φίλοι ξεκινάνε ένα απίστευτο ταξίδι στη σαβάνα της Νότιας Αφρικής αναζητώντας ένα μέρος όπου ο Charlie θα ζήσει ελεύθερος.

Διάρκεια: 97’

Σενάριο: Prune de Maistre, William Davies

Σκηνοθεσία: Gilles de Maistre

Παίζουν: Daniah De Villiers, Mélanie Laurent, Langley Kirkwood, Ryan Mac Lennan

Μουσική: Armand Amar

Σχόλια

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews