Μουσική

«Tropic Of Cancer και οι DVA Damas»

«Tropic Of Cancer και οι DVA Damas»

Δύο από τα συναρπαστικότερα νέα σχήματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, οι Tropic Of Cancer και οι DVA Damas, έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα για ένα special double-bill show, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club!

Πέρα από το ότι προέρχονται και οι δύο από το Los Angeles, ένα κοινό στοιχείο στην πορεία τους είναι πως τράβηξαν το ενδιαφέρον του Regis (Karl O’Connor) και της Downward Records, μέσω της οποίας κυκλοφόρησαν τις πρώτες δισκογραφικές τους δουλειές.

Οι Tropic Of Cancer σχηματίστηκαν το 2009 από την Camella Lobo και τον, τότε σύντροφό της, Juan Mendez (γνωστό για τη δουλειά του στη Sandwell District ως Silent Servant). Σύντομα, εξελίχθηκαν σε solo project της Lobo, την οποία συνοδεύει στις ζωντανές εμφανίσεις της η Taylor Burch των DVA Damas (κάτι που θα συμβεί και στην Αθήνα).

Η ίδια η Lobo λέει πως αυτή τη στιγμή οι Tropic Of Cancer δίνουν, περισσότερο από ποτέ, την αίσθηση μιας μπάντας και όχι ενός προσωπικού οχήματος. Εμπνέουν πραγματικό πάθος, ακόμα και την εμμονή, σε ένα ολοένα αυξανόμενο fan base. Πρόκειται για ένα αληθινό cult όνομα που έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει ένα ανομοιόμορφο κοινό που τους ακολουθεί πιστά. Αφοσιωμένοι shoegazers, σκοτεινοί goths, minimal synth nerds, αποπαίδια της techno, ψυχεδελίζοντες revivalists, ακόμα και ακροατές της pop, γοητεύονται όλο και περισσότερο από τον παράξενα όμορφο και εθιστικό ήχο των Tropic Of Cancer.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.

Τιμή εισιτηρίου: 17 ευρώ (προπώληση), 20 ευρώ (ταμείο).

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013, Tropic Of Cancer + DVA Damas + special guests (t.b.a.) στο Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Αθήνα, 210 3450817, www.fuzzclub.gr).

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews