Μουσική

«Το Woodstock συναντά τα 20’s»

«Το Woodstock συναντά τα 20’s»

Μουσική βραδιά την Παρασκευή 28 Μαρτίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού «διέλευσις»

Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Λάρα Έιντι και ο κιθαρίστας – συνθέτης Γιώτης Παρασκευαΐδης αφήνουν στην άκρη τον άκρατο ενθουσιασμό τους για τα πολλά όργανα, για να παρουσιάσουν κάτι πιο απλό, αλλά εξίσου συναρπαστικό. Μετά από μια αυθόρμητη και αυτοσχεδιαστική παρουσίαση σε βραδιά ποίησης, συμφώνησαν ότι τα ντουέτα είναι απίθανα και δεν υπάρχουν όρια στη μουσική σύνθεση.

Συνοδεύστε τους, λοιπόν, στον πολυχώρο πολιτισμού «διέλευσις», σε μια βραδιά όπου θα παίξουν ένα μουσικό συνονθύλευμα  jazz, blues και pop κομματιών το οποίο θα κινείται μεταξύ της Melody Gardot, της  Ella Fitzerald, του Ed-Sheeran, των Beatles, του Kurt Elling, της Joni Mitchell. Όντως πρόκειται για ένα ετερόκλητο μουσικό μείγμα.

Υπόσχονται ένα βράδυ ταξιδιάρικο και ήρεμο, με φωνή, κιθάρα, πιάνο και την αστείρευτη ενέργειά τους, που θα σας μεταφέρει πίσω σε μιαν άλλη εποχή, την οποία και θα ήθελαν να αναβιώσουν.

Λάρα Έιντι: φωνή, πιάνο

Γιώτης Παρασκευαΐδης: κιθάρα

Είσοδος: 10€, φοιτητές, άνεργοι του ΟΑΕΔ και άτομα άνω των 65 ετών 7€

Κρατήσεις θέσεων

Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο info@dieleusis.gr, δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή τηλεφωνικά στο 210 8613739.

Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις», Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη, τηλ.: 210 86 13 739

 

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews