Θέατρο

“Ξένος στην Κόλαση”

“Ξένος στην Κόλαση”

Ο Πολυχώρος Vault παρουσιάζει από την Πέμπτη 15 Μαΐου και για 10 μόνο παραστάσεις, την ”μεταφυσική” κωμωδία του Αλέξανδρου Τρανουλίδη “Ξένος στην Κόλαση” σε σκηνοθεσία Σάββα Πασχαλίδη. 

…“ Λοιπόν θα σου πώ μια ιστορία. Μου την διηγήθηκε  ένας οδηγός λεωφορείου, που με  πήρε κάποτε  στο δρομολόγιο του. Μου είπε, πως τα παλιά τα χρόνια η Γή ήτανε ακατοίκητη. Οι πρώτοι που ήρθανε εδώ να κατοικήσουν ήταν ένας δαίμονας και ένας άγγελος. Συναντήθηκαν λέει, κάπου σε μια γωνιά αυτής της γης κι αγαπήθηκαν τρελά. Τους πήρανε όμως είδηση οι ¨άλλοι¨ και τους καταδικάσανε, να ζουν σε δυο ξεχωριστά κελιά, στις άκρες του πλανήτη. Έκλαιγε κάθε μέρα ο ένας για τον άλλον, μέχρι που άκουσε το κλάμα τους, ¨Εκείνος¨, και τους λυπήθηκε, τους έβγαλε απ’ τη φυλακή. Να μην δημιουργήσει όμως πρόβλημα στους άλλους, τους πήρε τα φτερά και  εγκαταλελειμμένοι,  αφέθηκαν  να ζήσουν μονάχοι τους στη Γη. Γι’ αυτό και οι θνητοί πάνω στην Γή έχουνε μέσα τους  λιγάκι απ’ το  καλό και το κακό ”…

Το έργο ανεβαίνει στην Ελλάδα για πρώτη φορά και παρακολουθεί την πορεία ενός αμαρτωλού Δαίμονα σε  ένα ταξίδι  αναζήτησης στα σκοτεινά μονοπάτια της ψυχής του. Ένα έργο ειπωμένο τρυφερά σαν  παραμύθι, για  μεγάλους.

Από 15 Μαΐου και κάθε Πέμπτη στις 19.00 και Παρασκευή στις 21.00 για 10 μόνο παραστάσεις.

Κείμενο: Αλέξανδρος Τρανουλίδης

Σκηνοθεσία, Σκηνογραφία, Κουστούμια: Σάββας Πασχαλίδης

Μουσική: Κωστας Χαριτάτος

Χορογραφία: Δημήτρης Παπάζογλου

Ακούγονται οι Φωνές: Σοφία Φιλιππίδου, Ευτυχία Φαναριώτη ,Χρήστος Στέργιογλου

Παίζουν: Μαρία Κακούρου, Θοδωρής Ελευθεριάδης, Αλέξανδρος Τρανουλίδης

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Πέμπτη 19:00, Παρασκευή 21:00

Διάρκεια: 70 λεπτά

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 10 ευρώ

Πολυχώρος VAULT, Μελενίκου 26, Βοτανικός, τηλέφωνα: 213 0356472 / 6945 993870

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Θέατρο

Copyright © 2015-2016 Clevernews