Ενδιαφέροντα

6+3 συμβουλές γύρω από τις Sex μόνο για γυναίκες!

6+3 συμβουλές γύρω από τις Sex μόνο για γυναίκες!

Με τους φίλους μας ποτέ μα ποτέ δεν μιλάμε για τα σεξουαλικά μας ή ακόμα και αν μιλήσουμε ψιλοντρεπόμαστε.

Όμως από την άλλη το να συζητάς για το sex δεν είναι κακό μιας και μπορείς να ανταλλάξεις ιδέες

Πάμε λοιπόν να δούμε 6+3 συμβουλές γύρω από το Sex :

Δοκιμάστε νέα πράγματα με το ταίρι σας : Δεν είναι κακό στο να αρχίσετε να πειραματίζεστε στο κρεβάτι, η ποικιλία άλλωστε μπορεί να είναι το αλατοπίπερο για να πάει η σχέση σας ακόμα καλύτερα

Δοκιμάστε κάποια παιχνίδια : Εντάξει δεν εννοώ το να κάνετε τρίο αλλά να έχετε διάφορα sex toys, τα οποία μπορεί στη τελική να είναι διασκεδαστικά ή πολύ απλά μπορεί να γίνει και σόλο το παιχνίδι με τη χρήση του δονητή και έτσι ο σύντροφός σας να ερεθίζεται και μόνο στη σκέψη του τι κάνεις μόνη σου όταν εκείνος είναι στη δουλειά.

Δείτε πορνό μαζί : Το να δείτε πορνό μαζί δεν απαραίτητα κακό,διότι μπορεί να πάρετε ιδέες & να τις εφαρμόσετε και εσείς.

Την ώρα του sex απομακρύνετε ό,τι σας απασχολεί : Την ώρα που βρίσκεστε στο κρεβάτι με τον σύντροφό σας δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι τα προβλήματα που υπάρχουν,αλλά σκέψου μόνο ότι είναι μια στιγμή που έχεις με το ταίρι σου & πρέπει να την απολαύσετε και οι δυο.

Βάλτε φαντασία και παίξτε με ρόλους : Κάθε φορά μπορείτε να βάζετε φαντασία και να παίζετε με ρόλους ώστε να έχει ένα ενδιαφέρον το sex

Τόνωσε το ηθικό του συντρόφου σου : Οι άντρες πάντα θέλουν να ξέρουν ότι είναι οι καλύτεροι στο κρεβάτι για αυτό & να τον επιβραβεύεις συχνά.

Extra Tips :

1.Στο sex χρειάζεται φαντασία & όρεξη, μπορείς άνετα όταν είναι στη δουλειά ή έξω με τους φίλους του να του στέλνεις πικάντικα μηνύματα ώστε να ανυπομονεί να γυρίσει τρέχοντας σε εσένα.

2.Μπορείς να τον περιμένεις με ένα πουκάμισο χωρίς τίποτε άλλο από μέσα ή τελείως γυμνή.

3.Tην ώρα που κοιμάστε μπορείς να τον ξυπνήσεις με διάφορους τρόπους -νομίζω ότι με καταλαβαίνεις δε χρειάζεται να στους αναφέρω καν-

Μη το πολυσκέφτεσαι, χαλάρωσε και απόλαυσέ το!!!

*Η φωτογραφία είναι από το Pablo by Buffer*

Τίνα Α.Μιχαηλίδου

Relationship Blogger

https://www.tinamichaelidou.gr/

https://www.instagram.com/michaelidou_tina/

https://www.facebook.com/ItsMyLifeByTinaMichaelidou/

https://www.youtube.com/channel/UC1DYwCSK2dACqjJeBLfGv-g

Σχόλια

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews