Κινηματογράφος

«Αντίστροφη Μέτρηση» (Retribution)

«Αντίστροφη Μέτρηση» (Retribution)

23 Αυγούστου στους κινηματογράφους από την Spentzos Film

Ένας αγώνας ενάντια στον χρόνο.

Ο Ματ Τέρνερ (Λίαμ Νίσον) είναι ένας επιτυχημένος Αμερικανός επιχειρηματίας με έδρα το Βερολίνο, που ισορροπεί ανάμεσα σε μια ακμάζουσα καριέρα στα οικονομικά, και την οικογένειά του. Οδηγώντας τα παιδιά του στο σχολείο ένα πρωί, ο Ματ λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από μια μυστηριώδη φωνή: υπάρχει μια βόμβα κάτω από το κάθισμά του, που θα εκραγεί αν δεν ολοκληρώσει μια συγκεκριμένη σειρά πραγμάτων, και αν δεν το κάνει γρήγορα.

Παγιδευμένος στο αυτοκίνητό του σε μια καταδίωξη με μεγάλη ταχύτητα στην πόλη, ο Ματ πρέπει να ακολουθήσει τις ολοένα και πιο επικίνδυνες οδηγίες του ξένου σε έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο για να προστατεύσει την οικογένειά του και να λύσει το μυστήριο, που διαδραματίζεται στη διάρκεια μιας μέρας.

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ είναι ένα καθηλωτικό θρίλερ από τους παραγωγούς των NON-STOP και Ο ΕΠΙΒΑΤΗΣ, μια βόλτα εκδίκησης και εν τέλει λύτρωσης.

Η ταινία είναι ριμέικ της πολύ αναγνωρισμένης ισπανικής ταινίας EL DESCONOCIDO. Σκηνοθετεί ο Nimród Antal (Predators, Kontrol). Σε σενάριο του Chris Salmanpour, η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ, ακολουθεί έναν επιτυχημένο επιχειρηματία που ανακαλύπτει καθοδόν για τη δουλειά του, ότι μια βόμβα έχει τοποθετηθεί στο αυτοκίνητό του από έναν άγνωστο δράστη. Αναγκάζεται να ακολουθεί μια σειρά από εντολές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, διαφορετικά η βόμβα θα πυροδοτηθεί. Η κατάσταση είναι πιο τρομερή γιατί βρίσκονται και τα παιδιά του μαζί στο αυτοκίνητο.

Σκηνοθεσία: Nimród Antal

Σενάριο: Christopher Salmanpour

Παίζουν: Liam Neeson, Noma Dumezweni, Lilly Aspell, Jack Champion, Arian Moayed, Embeth Davidtz, Matthew Modine

Διάρκεια:  90’

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews