Βιβλίο

«Αποκυήματα»

«Αποκυήματα»

του Μάριου Δημητριάδη από τις εκδόσεις Bell

Οι εφιάλτες δεν ζουν μόνο στις σελίδες του…

Ένας διάσημος συγγραφέας μυθιστορημάτων τρόμου αποφασίζει, έπειτα από απαίτηση των φανατικών αναγνωστών και του εκδότη του, να γράψει για πρώτη φορά μια συλλογή διηγημάτων. Θέλοντας να κάνει κάτι πραγματικά ξεχωριστό και αναζητώντας την έμπνευση,

ξεκινάει ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο ώστε να γράψει ένα διήγημα σε κάθε μία από τις χώρες που θα επισκεφτεί.

Από την πρώτη στιγμή όμως αντιλαμβάνεται ότι κάτι παράξενο συμβαίνει.

Ξαφνικά είναι λες και οι ήρωες των διηγημάτων του δε βρίσκονται μόνο στο μυαλό του. Τα αποκυήματα της φαντασίας του παίρνουν σάρκα και οστά, και ένα νέο, αυτή τη φορά τρομακτικό, ταξίδι ξεκινάει.

Και τώρα εκείνος πρέπει να ανακαλύψει τι θέλουν οι ήρωές του από εκείνον.

Και ο χρόνος μετράει αντίστροφα.

Πού τελειώνει η πραγματικότητα και πού ξεκινάει η φαντασία;

Τι αποζητούν οι ήρωες των διηγημάτων του;

Και πώς μπορεί να σταματήσει αυτό τον εφιάλτη πριν χάσει κάθε έλεγχο –πριν να είναι πολύ αργά;

ISBN: 978 960 620 964 2

Σελίδες: 488

Ο Μάριος Δημητριάδης κατάγεται από τον Ασκό Θεσσαλονίκης και έχει κάνει σπουδές γεωπονίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Παίζει κλασική και ηλεκτρική κιθάρα και είναι μέλος του metal συγκροτήματος Asfodelos. Είναι ένας από τους ιδρυτές του φεστιβάλ φαντασίας Fantasmagoria και αρθρογραφεί στον ιστότοπο Nyctophilia. Λατρεύει τη λογοτεχνία τρόμου και έχει εκδώσει τα μυθιστορήματα Σκοτεινές Μέρες (Εκδόσεις λογεῖον), Αγκαλιάζοντας το έρεβος (εκδ. Το ανώνυμο βιβλίο), Οι Μακάριοι (Εκδόσεις Bell) και τα συνεργατικά βιβλία Στη γέφυρα των χαμένων ψυχών (Εκδόσεις Λυκόφως) και The Metal Chapters Volume One (Εκδόσεις Πηγή) με τον Γιώργο Δάμτσιο. Πολλά διηγήματά του έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς και περιλαμβάνονται σε ανθολογίες διηγημάτων. Οι ταινίες τρόμου, τα video games και τα ταξίδια είναι μερικές από τις αδυναμίες του. Εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζει μόνιμα με τη σύζυγό του.

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews