Βιβλίο

«Aπόψε σου μιλάει το σπίτι σου»

«Aπόψε σου μιλάει το σπίτι σου»

του Στρατή Λημνιού από τις εκδόσεις Kaktos

Έμμα Καρυωτάκη, Άλκης Καμπανός, Ζωή Δαλακλίδου, Δέσποινα Καραγεωργίου, Γεωργία Καντούνη, Γιώργος Καραμιχαηλίδης, Βασιλική Κόμνου – επτά τραγικές απώλειες νέων ανθρώπων, επτά τραγικές υποθέσεις που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη και γνώρισαν μεγάλη δημοσιότητα. Όμως, για το σπίτι τους, για τους δικούς τους ανθρώπους, κανείς τους δεν είναι απλώς μία υπόθεση…

Ο δημοσιογράφος Στρατής Λημνιός ξεπερνά το αυστηρό δημοσιογραφικό πλαίσιο και, με ευαισθησία και συγκίνηση, δίνει τον λόγο στους οικείους αυτών των νέων ανθρώπων, που έφυγαν από τη ζωή τόσο νωρίς και τόσο άδικα, να μιλήσουν για τους αγαπημένους τους. Αγάπη και πόνος, νοσταλγία και θυμός, αγαπημένες αναμνήσεις και ανάγκη να απαντηθούν τα άπειρα γιατί… Ένας φόρος τιμής που δεν μπορεί παρά να μας αγγίξει όλους!

«Απόψε σου μιλάει το σπίτι σου. Για μένα το σπίτι είναι το σημείο αναφοράς της ζωής μας. Όχι οι τοίχοι, αλλά τα βιώματα, τα ερεθίσματα, οι σκέψεις, τα συναισθήματα, οι εικόνες, τα χρώματα, οι ήχοι και οι μυρωδιές του· οι γονείς μας, τα αδέλφια μας, η οικογένειά μας, τα αθώα μας χρόνια, τα όνειρα και τα καρδιοχτύπια μας. Όταν θέλεις να νιώσεις δυνατά συναισθήματα, πάντα γυρνάς πίσω στο σπίτι σου. Γιατί εκεί ακούς, ακόμη κι όταν ο χρόνος περνά, λόγια που σε έχουν καθορίσει. Εύχομαι σε όλους να μπορούν πάντα ν’ ακούν αυτές τις φωνές…»

– Στρατής Λημνιός

ISBN: 978-618-215-125-9 

Σελίδες: 184

Γεννήθηκα Ιούλιο μήνα στη Θεσσαλονίκη. Μικρός ήθελα να γίνω αθλητής, αλλά στην εφηβεία έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στο θέατρο και τη δημοσιογραφία. Νομίζω ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Σπούδασα «Δημοσιογραφία & Επικοινωνία» και εργάζομαι ανελλιπώς εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας συνεργαστεί με εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς. Η συγγραφή βιβλίων είναι φυσική συνέχεια αυτού που αγαπώ – να γράφω.

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews