Θέατρο

«Αρσενικό και Παλιά Δαντέλα»

«Αρσενικό και Παλιά Δαντέλα»

Το πασίγνωστο θεατρικό έργο «Αρσενικό και Παλιά Δαντέλα» του Τζόζεφ Κέσελρινγκ, κωμωδία διάσημη από την κινηματογραφική της μεταφορά, παρουσιάζει η Ελληνική Θεαμάτων στο Παλλάς από τις 26 Απριλίου για λίγες παραστάσεις, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

Το έργο ανέβηκε αρχικά στο Μπροντγουέη το 1941 και μεταφέρθηκε το 1944 στο σινεμά από τον μεγάλο Φρανκ Κάπρα για να γίνει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Κάρι Γκράντ ερμηνεύοντας έναν κριτικό θεάτρου που επισκέπτεται τις γεροντοκόρες θείες του. Με έκπληξη θ’ ανακαλύψει ότι οι γλυκές αυτές γριούλες έχουν ένα περίεργο χόμπι. Αλλά δεν είναι οι μόνες. Όλη η οικογένεια έχει πολύ ιδιαίτερους τρόπους για να διασκεδάζει.

Το «Αρσενικό και Παλιά Δαντέλα» έγινε μεγάλη επιτυχία, γιατί είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία, κατάμαυρη. Οι θεατές γελάνε με πράγματα που σε κανένα άλλο έργο δεν έχουν γελάσει τόσο πολύ.

Το πρόσθετο στοιχείο στην παράσταση του Παλλάς είναι ότι, τις δύο γλυκύτατες ηλικιωμένες κυρίες με τα περίεργα γούστα, θα ερμηνεύσουν ο Σταμάτης Φασουλής και ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Απόδοση-σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής

Μουσική επιμέλεια: Αλέξιος Πρίφτης

Πρωταγωνιστούν:

Σταμάτης Φασουλής – Πέτρος Φιλιππίδης

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Φάνης Μουρατίδης – Τζένη Θεωνά

Δόκτωρ Αϊνστάιν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Παίζουν: Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Γιώργος Ζιόβας, Θωμάς Παλιούρας, Στράτος Χρήστου, Γιώργος Δάμπασης, Ελευθερία Μπενοβία, Γιώργος Δεπάστας, Κωνσταντίνος Καρβέλης, Γιάννης Αθητάκης.

Παραγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ – Sunshine Productions

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 20:30, Κυριακή 20:00

Τιμές εισιτηρίων: 15€, 20€, 25€, 35€, 45€, 50€, 60€, φοιτητικό 20€, Ανέργων 15€ (μόνο από το ταμείο).

Θέατρο Παλλάς, CityLink, Βουκουρεστίου 5, τηλ.: 210 3213100

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Θέατρο

Copyright © 2015-2016 Clevernews