Εκδηλώσεις

«Artist Talk»

«Artist Talk»

Η εικαστικός Φωτεινή Γουσέτη θα μιλήσει για το έργο της «Καλάβρυτα 2012» την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 6:30 μμ στο BETON7 στο πλαίσιο των παρουσιάσεων που διοργανώνει η Lo and Behold. Η κοινωνία αποτελεί πεδίο έρευνας του έργου της Φωτεινής Γουσέτη. Μέρος της διαδικασίας που ακολουθεί είναι η μετατόπιση της υποκειμενικής οπτικής και η διερεύνηση του «άλλου», αμφισβητώντας συχνά τους κοινούς τόπους και τις δεδομένες αντιλήψεις.

Ένα σύνθημα που γράφτηκε σε τοίχο στην περιοχή των Καλαβρύτων, καθώς και ο τρόπος που ανακοινώθηκαν τα εκλογικά αποτελέσματα (2012) της περιοχής από τα ΜΜΕ, ήταν οι αφορμές που οδήγησαν την Φωτεινή Γουσέτη στο να επιχειρήσει να κατανοήσει τις ισορροπίες που διέπουν το παρόν των Καλαβρύτων, οι οποίες συχνά απορρέουν από το σύνθετο παρελθόν του τόπου. Στο BETON7 θα καλέσει το κοινό σε διάλογο σχετικά με τον τρόπο έρευνας που ακολούθησε και τα ερωτηματικά που προκύπτουν.

Η Φωτεινή Γουσέτη γεννήθηκε στην Αθήνα (1974). Αποφοίτησε από το Ε’ εργαστήριο ζωγραφικής  και το Β’ εργαστήριο χαρακτικής της ΑΣΚΤ.  Έχει στη κατοχή της μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Dutch Art Institute (DAI). Ζει και εργάζεται στο Ρότερνταμ και στην Αθήνα.

Ημερομηνία: Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ώρα έναρξης: 18:30

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

BETON7, Πύδνας 7, Βοτανικός  (στάση μετρό ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ), τηλ.2107512625

Σχόλια

Εκδηλώσεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Εκδηλώσεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews