Εκδηλώσεις

3ο Φεστιβάλ Παιδικού Κινηματογράφου στο Cine Παράδεισος

3ο Φεστιβάλ Παιδικού Κινηματογράφου στο Cine Παράδεισος

Επέστρεψε δυναμικά το 3ο Φεστιβάλ Παιδικού Κινηματογράφου που θα καλύπτει ενδιαφέρουσες προβολές από τις 12 Οκτωβρίου 2013 μέχρι και τις 4 Μαΐου 2014. Στον χώρο του Cine Παράδεισος, θα έχει την ευκαιρία το παιδικό και γονεϊκό κοινό να απολαύσει σε προσιτές τιμές αγαπημένες καταξιωμένες αλλά και πρόσφατες προβολές ταινιών, όπως: Απαισιότατος 2, Βρέχει Κεφτέδες 2, Στρουμφάκια 2, Frozen, Αεροπλάνα, Οι Κρουντς, Turbo, Εpic: Το μυστικό Βασίλειο του Δάσους.

Φέτος θα παρουσιάσουν περισσότερες από 100 ταινίες, 10 παρουσιάσεις μαριονέτας, 10 παραστάσεις θεάτρου σκιών και 10 παραστάσεις παιδικού θεάτρου. Πέρα όμως από την κινηματογραφική & θεατρική εμπειρία, το παιδικό κοινό θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής και εργαστήρια θεάτρου Σκιών και Μαριονέτας. Όσον αφορά τις ζεστές ημέρες του χρόνου θα υπάρχει στην αίθουσα του θερινού τμήματος, ειδικός χώρος με φουσκωτά παιχνίδια.

Το 3ο Φεστιβάλ Παιδικού Κινηματογράφου που ήδη έχει σημειώσει αρκετή επιτυχία φιλοδοξεί να εντυπωσιάσει ακόμα περισσότερο το κοινό με θεματικές προβολές – έκπληξη και αφιερώματα σε σπουδαίους καρτουνίστες. Για πρώτη φορά φέτος θα μιλήσουν Έλληνες σκηνοθέτες και ηθοποιοί για την δουλειά τους και θα ανταλλάξουν απόψεις με τα παιδιά. Ακόμα κάθε Σάββατο στην Α’ προβολή, η είσοδος του εισιτηρίου θα είναι ανταλλακτική με τρόφιμα ή ρούχα. Συμβάλλοντας έτσι στο πρόγραμμα «Στηρίζω» του Δήμου Κορυδαλλού.

Υπό την αιγίδα του Young Audience Group των Europas Cinemas.
Περιοχή: Cine Παράδεισος, Ζάππα 4 Κορυδαλλός
Τηλέφωνο: 210-4960955

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Είσοδος 3€ για τις κινηματογραφικές προβολές
Είσοδος 3 € εισιτήριο ανεργίας για 2 άτομα
Είσοδος 3€ για Μαριονέτες- Θεατρικές Παραστάσεις
Είσοδος 5 € για το Θέατρο Σκιών
Οικογενειακή Είσοδος 2€ (για οικογένειες ανέργων μέχρι 4 άτομα αφορά τις 3 πρώτες προβολές του κάθε Σαββάτου)
Εισιτήριο διαρκείας (για 4 προβολές) 13€ για 2 άτομα

 

Της Δανάης Σωπασή

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Εκδηλώσεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews