Εκδηλώσεις

“Όταν έχω εσένα”

“Όταν έχω εσένα”

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα- Σπείρα ανανεωμένη και ενισχυμένη, οργανώνουν την καινούργια τους παράσταση στο Θέατρο στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης. 

Στο πρώτο μέρος όλη η σύγχρονη Ελλάδα σε δέκα μικρούς μονόλογους. Απ’ τη ζωή λοιπόν στη σκηνή. Μια σκηνή πλημμυρισμένη με παλιά, δοκιμασμένα τραγούδια. Μια σκηνή με καινούργια τραγούδια, γραμμένα από τον Σταμάτη Κραουνάκη και το νεότατο ταλαντούχο συνεργάτη του, Άρη Βλάχο. Άνθρωποι  της διπλανής πόρτας με κοινό παρανομαστή την απελπισία και την πίστη.  «Δεν θα το βάλουμε κάτω, θα πιάσουμε τη ζωή απ’ τα κέρατα». Χιούμορ, σουρεαλισμός, ανατρεπτική γλώσσα. Χέρι χέρι με τον κόσμο στο πρόβλημα. Χέρι χέρι και στο συναίσθημα που ενώνει.

Στο δεύτερο μέρος ο Σταμάτης με τα πιο αγαπημένα τραγούδια του. Για να τραγουδήσουμε μαζί του όλοι. Για να  εκραγεί το πυροτέχνημα κλείνοντας η βραδιά.

«Όταν έχω εσένα». Ένα τραγούδι που καλεί τους πάντες! Όλες τις γειτονιές που θα θελήσουν μία έξοδο.  Ελπίδα για την επόμενη μέρα.

Συγγραφική  Ομάδα: Δημήτρης Μανιάτης, Φώτης Μιχαλόπουλος, Σταμάτης Κραουνάκης

Σκηνοθεσία:  Σταμάτης Κραουνάκης

Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης, Άρης Βλάχος

Παίζουν τραγουδούν χορεύουν και υποδέχονται στην αίθουσα:

Σπείρα Σπείρα

Χρήστος Γεροντίδης

Μπάμπης Γούσιας

Αναστασία Έδεν

Τζέρομ Καλούτα

Σάκης Καραθανάσης

Χρήστος Μουστάκας

Κώστας Μπουγιώτης

Ελευθερία Σικινιώτη

Γιώργος Στιβανάκης

Οι μουσικοί :

Άρης Βλάχος  – Πιάνο, πλήκτρα

Παντελής Ντζιάλας –  Κιθάρες, μπουζούκι

Γιώργος Φιλίππας – Κρουστά

Πρεμιέρα: Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο, στις 21:00

Αίθουσα: Θέατρο

Τιμές εισιτηρίων: 15€, 12€, Κάθε Πέμπτη, 10€, ομαδικό εισιτήριο (από 10 άτομα), 10€, Μαθητικό /Φοιτητικό / Νεανικό (έως 26 χρονών)/ Κάτοχοι Κάρτας Persona (φίλοι της Σπείρας)/ Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ) & Πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) & Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων/  Κάτοχοι Κάρτας  Πολιτισμού/ Κάτοχοι Κάρτας Club IFA (Γαλλικού Ινστιτούτου) / Κάτοχοι Κάρτας ΙΤΙ (ΕΚΔΙΘ)  /ΑμΕΑ /  άνω των 65

 

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, τηλ. 210 3418 550

 

Εκδηλώσεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Εκδηλώσεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews