Βιβλίο

«Chef στην κουζίνα σας- Κλασική μαγειρική του αύριο»

«Chef στην κουζίνα σας- Κλασική μαγειρική του αύριο»

του Βαγγέλη Δρίσκα από τις εκδόσεις Πατάκη

Σε αυτό το βιβλίο θέλω να µοιραστώ µαζί σας τις µαγειρικές µου µνήµες. Tα αγαπηµένα µου πιάτα, συνταγές που ανακάλυψα µέσα από την έρευνα και τα ταξίδια µου σε όλο τον κόσµο, γεύσεις που µε µεγάλωσαν. Με τα διαµαντάκια από την ελληνική κουζίνα, µε πρωτότυπες συνταγές για να µην είναι βαρετά τα λαχανικά, το ρύζι και τα όσπρια, µε ιδιαίτερες συνταγές για το κρέας στο κυριακάτικο τραπέζι, για ζύµες, σαλάτες και πιάτα της παρέας, αλλά και µε τις πιο αγαπηµένες λιχουδιές του street food παγκοσµίως, αυτό το βιβλίο θα σας εµπνεύσει, θα σας καθοδηγήσει, και, πάνω από όλα, θα σας ταξιδέψει µε τη γεύση.

Με περισσότερες από 380 ξεχωριστές, εγγυηµένες και κλασικές συνταγές του αύριο, το βιβλίο Chef στην κουζίνα σας θα σας βοηθήσει να µαγειρέψετε µε αυτοπεποίθηση τα πιο πετυχηµένα πιάτα, θα σας γνωρίσει νέες τεχνικές και υλικά, θα σας µυήσει στη µαγειρική µε έναν µοναδικό τρόπο. Καλώς ήρθατε στην κλασική µαγειρική του αύριο. 

                                                                                                                                    Βαγγέλης Δρίσκας

ISBN: 978-618-07-0148-7

Σελίδες: 400

Ο Βαγγέλης Δρίσκας γεννήθηκε στην Κοµοτηνή. Τα οικογενειακά εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία καθόρισαν την επαγγελµατική του πορεία. Μετά από µία πετυχηµένη και βραβευµένη πορεία ως Chef σε µεγάλα εστιατόρια, από το 2000 ξεκίνησε τα σεµινάρια µαγειρικής και τις εµφανίσεις του στην τηλεόραση.  Από το 2011 παρουσιάζει τις δικές του εκποµπές µαγειρικής και µέχρι σήµερα έχει σχεδόν καθηµερινή παρουσία στην τηλεόραση. Το πάθος του είναι τα ταξίδια, που έγιναν η αφορµή για να συγκεντρώσει µοναδικές συνταγές και γνώσεις από όλα τα µέρη του κόσµου, τις οποίες µοιράζεται µε το κοινό µέσα από τις εκποµπές, τα βιβλία και τα σεµινάρια µαγειρικής. Είναι συγγραφέας 5 εξαιρετικά επιτυχηµένων βιβλίων µαγειρικής (όλα κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Πατάκη), που έχουν αποσπάσει  διεθνή βραβεία: Κάθε µέρα σεφ, Αρωµατική κουζίνα, Ένας χρόνος στην κουζίνα του Βαγγέλη Δρίσκα, Κινέζικη κουζίνα, Αυτή είναι η κουζίνα µου. Έχει δηµιουργήσει την πετυχηµένη σειρά προϊόντων «ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ». Η εταιρεία του, d.t.k., εξειδικεύεται στην παραγωγή τηλεοπτικών προγραµµάτων, στην παραγωγή προϊόντων, στα εταιρικά events, στα σεµινάρια και στις εκδόσεις µε άξονα τη γαστρονοµία, και παρέχει συµβουλευτικές υπηρεσίες σε επαγγελµατίες του κλάδου της εστίασης και των εταιρειών τροφίµων.  

Ο Ανδρέας Ευσταθίου γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι σκηνοθέτης και παραγωγός µε σπουδές στην Ελλάδα και στη Μεγάλη Βρετανία. Είναι επίσης co-owner της εταιρείας d.t.k. Έχει σκηνοθετήσει τις τηλεοπτικές εκποµπές «Γεύσεις στη φύση», «1.000 µίλια γεύσεις», «Masterclass µε τον Βαγγέλη Δρίσκα» και «Κάθε µέρα Chef µε τον Βαγγέλη Δρίσκα». Έχει κάνει την οργάνωση παραγωγής στην ταξιδιωτική εκποµπή «My Greece». Είναι creative director όλων των βιβλίων µαγειρικής του Βαγγέλη Δρίσκα από το 2003 έως σήµερα και project manager και σύµβουλος έκδοσης µηνιαίων περιοδικών γαστρονοµίας.   Είναι broadcasting venue manager στους θερινούς & χειµερινούς  Ολυµπιακούς Αγώνες από το 2004 έως σήµερα (Olympic Broadcasting Services)  

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews