Βιβλίο

«Worldwar Εισβολή – Τόμος Α’»

«Worldwar Εισβολή – Τόμος Α’»

του Harry Turtledove από τις εκδόσεις Anubis

Η κορυφαία σειρά εναλλακτικής ιστορίας

1942. Από το Περλ Χάρμπορ ως τους δρόμους του Παρισιού κι από την Πολιορκία του Λένινγκραντ ως τη Ναυμαχία του Μίντγουεϊ, ο πόλεμος μαινόταν σε ολόκληρο τον πλανήτη ενώ οι φλόγες της καταστροφής ολοένα και εξαπλώνονταν.

Και τότε, ξαφνικά, κατέφτασε ο πραγματικός εχθρός.

Οι εξωγήινοι ήταν ασταμάτητοι, με τεχνολογία που ξεπερνούσε τον ανθρώπινο νου. Μόνη ελπίδα της Γης, η συνεργασία μεταξύ των δυνάμεων του Άξονα και των Συμμάχων – πράγμα αδιανόητο.

Όμως το εναλλακτικό σενάριο ήταν ακόμα χειρότερο.Κι έτσι, η ανθρωπότητα απάντησε στη συγκλονιστική πρόκληση που θα έκρινε τη μοίρα του κόσμου…

Τι θα γινόταν αν ο Ρούζβελτ, ο Στάλιν, ο Τσώρτσιλ, ο Χίτλερ και ο Χιροχίτο ένωναν τις δυνάμεις τους για να υπερνικήσουν έναν ακόμα πιο ισχυρό αντίπαλο;

Ο μαέστρος της εναλλακτικής Ιστορίας αφηγείται τι θα συνέβαινε αν ολόκληρη η ανθρωπότητα ερχόταν αντιμέτωπη με την απόλυτη απειλή.

ISBN: 978-960-623-484-2

Αριθμός Σελίδων: 432

Μετάφραση: Μαρία-Κασσιανή Ζώτου

Ο Harry Norman Turtledove (γεννημένος στις 14/06/49) είναι Αμερικανός συγγραφέας, γνωστός για τη δουλειά του στο πεδίο της εναλλακτικής Ιστορίας, της ιστορικής φαντασίας, του fantasy και του sci -fi. Γράφει από το 1979 και έκτοτε εξερευνά συνεχώς νέα θέματα, είδη και ιδέες. Συνεχίζει επίσης αδιάκοπα τις σπουδές του και πρόσφατα ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στη Βυζαντινή Ιστορία (με ειδικότητα την περίοδο 565-582 μχ).

Πέρα από το κανονικό του όνομα, ο Turtledove γράφει και μετα εξής ψευδώνυμα:  Eric Iverson, H. N. Turteltaub, Dan Chernenko, και Mark Gordian.

Δείτε εδώ το Β’ τόμο.

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link