Βιβλίο

«Διαβολική Φύση»

«Διαβολική Φύση»

του Craig Russell από τις εκδόσεις Bell

Πώς βρίσκεις ένα δολοφόνο όταν σε περιβάλλει η τρέλα;

1935. Καθώς η Ευρώπη προετοιμάζεται για έναν καταστροφικό πόλεμο, έξι φονικοί παράφρονες –οι λεγόμενοι «Διαβολικοί Έξι»– βρίσκονται έγκλειστοι σε ένα απομακρυσμένο άσυλο ψυχοπαθών εγκληματιών, σ’ ένα κάστρο στην Τσεχοσλοβακία. Κάθε ασθενής έχει τη δική του σκοτεινή ιστορία να πει, και ο δόκτωρ Βίκτορ Κοσάρεκ, ένας νεαρός ψυχίατρος που χρησιμοποιεί επαναστατικές τεχνικές, έχει την αποστολή να ξεκλειδώσει τα δολοφονικά μυστικά τους.

Την ίδια στιγμή, ένας σίριαλ κίλερ, γνωστός ως «ο Χασάπης», τρομοκρατεί την Πράγα. Ένας αδίστακτος δολοφόνος του οποίου τα διεστραμμένα εγκλήματα είναι λες και διαπράττονται από τον ίδιο το Διάβολο.

Είναι άραγε έτσι;… Και τι τον συνδέει με τους ψυχασθενείς τρόφιμους του Κάστρου των Αετών;

Μόνο ο Διάβολος ξέρει. Και είναι στο χέρι του Βίκτορ να ανακαλύψει την αλήθεια.

ISBN: 978 960 620 988 8

Σελίδες: 488

Πρωτότυπος Τίτλο: The Devil Aspect

Μετάφραση: Βαγγέλης Γιαννίσης

Ο βραβευμένος bestselling συγγραφέας Κρεγκ Ράσελ γεννήθηκε το 1956 στο Φάιφ της Σκωτίας. Υπηρέτησε στην αστυνομία και στη συνέχεια εργάστηκε στο χώρο της διαφήμισης ως κειμενογράφος και διευθυντής δημιουργικού. Είναι γνώστης της γερμανικής γλώσσας και έχει ασχοληθεί σε βάθος με την ιστορία και την κοινωνική δομή της μεταπολεμικής Γερμανίας. Τα έργα του έχουν δημοσιευθεί σε είκοσι πέντε γλώσσες σε όλο τον κόσμο. Πέντε βιβλία του με ήρωα τον Γιαν Φάμπελ, διευθυντή του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Αστυνομίας του Αμβούργου, έχουν γίνει ταινίες (σε μία από τις οποίες ο συγγραφέας κάνει μια cameo εμφάνιση ως ντετέκτιβ) για το ARD, τον γερμανικό εθνικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα. Τα δικαιώματα για τη μεταφορά της Διαβολικής Φύσης αποκτήθηκαν πρόσφατα από την Columbia Pictures.

Για τηλεοπτική μεταφορά έχει επιλεγεί επίσης η σειρά μυθιστορημάτων του με ήρωα τον ιδιωτικό ερευνητή Λένοξ.

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews