Βιβλίο

«Dune: Ο Δούκας του Κάλανταν»

«Dune: Ο Δούκας του Κάλανταν»

των Brian Herbert & Kevin J. Anderson από τις εκδόσεις Anubis

Οι Εκδόσεις Anubis επιστρέφουν στον μυθικό κόσμο του Dune και παρουσιάζουν το μυθιστόρημα «Dune: Ο Δούκας του Κάλανταν» των Brian Herbert και Kevin J. Anderson, στο πρώτο βιβλίο της νέας prequel τριλογίας «The Caladan Trilogy» που αποτελεί άμεσο προοίμιο του θρυλικού «Dune» του Frank Herbert.

Έναν περίπου χρόνο πριν τα γεγονότα που οδήγησαν στην άνοδο του θρυλικού Μουάντ’Ντιμπ, η εξουσία των Κορρίνο μοιάζει αδιαμφισβήτητη, όσο κι αν οι ισορροπίες μεταξύ των πανίσχυρων οίκων της Αυτοκρατορίας είναι πιο εύθραυστες από ποτέ.

Κερδίζοντας την εύνοια του αυτοκράτορα Σαντάμ, ο Λίτο Ατρείδης θα προκαλέσει την οργή των εχθρών του και θα δώσει το έναυσμα για μια σειρά γεγονότων που θα αλλάξουν τις ισορροπίες δυνάμεων στο γνωστό σύμπαν.

Με τον Πωλ ανήσυχο για το μέλλον του Οίκου των Ατρειδών και την Τζέσικα μπλεγμένη σε ένα ακόμη σχέδιο των Μπένε Τζέζεριτ, ο Λίτο καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο χρέος του προς το λαό του, το γιο του και την αγαπημένη του σύντροφο. Θα καταφέρει άραγε να επιβιώσει διατηρώντας άθικτες την τιμή και την οικογένειά του;

Το βιβλίο «Dune: Ο Δούκας του Κάλανταν», πρώτο μέρος της συναρπαστικής νέας τριλογίας του κόσμου του Dune, ρίχνει φως στις ιστορίες μερικών από τους πιο θρυλικούς χαρακτήρες της επιστημονικής φαντασίας, στήνοντας το σκηνικό για το έπος που δημιούργησε ο Frank Herbert.

Μετάφραση: Βασίλης Αθανασιάδης

Κατηγορία: Επιστημονική Φαντασία The Caladan Trilogy 1

ISBN: 978-960-623-285-5

Σελίδες: 424

Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews