Βιβλίο

Εγκαίνια στο ΣΕΦ με Bazaar βιβλίου

Εγκαίνια στο ΣΕΦ με Bazaar βιβλίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Bazaar βιβλίου που διοργανώνει ο Ρ/Σ ΒΗΜΑ FM 99,5 για πρώτη φορά στον Πειραιά μετά από κάλεσμα που απηύθυνε ο  Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν ένα βιβλίο με μόλις ένα ευρώ, επιλέγοντας ανάμεσα σε 250.000 τίτλους βιβλίων των εκδόσεων του ΔΟΛ. Όλα τα έσοδα του Χριστουγεννιάτικου Bazaar θα διατεθούν στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση για τους άπορους πολίτες του Πειραιά.

Το παρών στην εκδήλωση  έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου, η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Κορίνα Λαουλάκου, ο δημοτικός σύμβουλος  Πειραιά Αντώνης Νικοπολίδης κ.α.

 moralis-printezis-biblia-sefΣτο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας βρέθηκαν οι παίκτες της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Δημήτρης Διαμαντάκος και Ομάρ Ελαμπντελαουί και της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης και Γιάννης Παπαπέτρου.

 Καθ΄ όλη τη διάρκεια του τετραήμερου Χριστουγεννιάτικου Bazaar θα πραγματοποιούνται καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, ενώ για τους μικρούς επισκέπτες έχει στηθεί ένας ειδικά διαμορφωμένος παιδότοπος.

Ακολουθούν δηλώσεις των κ.κ. Γιάννη Μώραλη και Βαγγέλη Μαρινάκη και της κας Κορίνας Λαουλάκου.

Γιάννης Μώραλης-Δήμαρχος Πειραιά

moralis-marinakis-biblia-sef“Είναι χαρά μας που φιλοξενείται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Δήμου Πειραιά, ήταν μια κοινή ιδέα του “Βήματος” και του Δήμου Πειραιά. Μας ενδιαφέρουν  τέτοιου είδους πρωτοβουλίες στον Πειραιά, ειδικά αυτή την γιορτινή περίοδο όπου ο κόσμος νιώθει την ανάγκη να μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Το γεγονός ότι το Χριστουγεννιάτικο Bazaar βιβλίου έχει φιλανθρωπικό σκοπό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο αφού όλα τα έσοδα θα δοθούν στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά για τους αστέγους και τους απόρους της πόλης, σε μια δύσκολη περίοδο για τον Πειραιά και τους πειραιώτες. Σε μια περίοδο που θέλουμε να είναι γιορτινή και να συνδράμουμε στους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη καθώς είναι ημέρες χαράς για όλους. Εκτός από το Bazaar βιβλίου υπάρχουν και παράλληλες εκδηλώσεις, παιχνίδια για τα παιδιά, Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε μια πολύ ωραία γιορτινή ατμόσφαιρα. Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου. Αυτό δείχνει ότι και οι πειραιώτες αλλά και δημότες των όμορων Δήμων θα έρθουν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και θα αγοράσουν πολύ όμορφα και ενδιαφέροντα βιβλία, βοηθώντας τους συνανθρώπους μας. Βλέπω και προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, τον επιχειρηματικό, τον αθλητικό χώρο και όλο αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα”.

Βαγγέλης Μαρινάκης-Πρόεδρος ΠΑΕ Ολυμπιακός, δημοτικός σύμβουλος Πειραιά

moralis-marinakis-biblia-sef-2«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή τη φιλότιμη, πολύ καλή προσπάθεια του ΒΗΜΑ FM μαζί με τον Δήμο Πειραιά. Ο σκοπός είναι πάρα πολύ καλός, όλα αυτά τα έσοδα είναι για τους άπορους του Πειραιά και εύχομαι όλοι οι Πειραιώτες να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και να ανταποκριθούν τώρα, στις γιορτινές αυτές μέρες. Γιατί όπως είπαμε τα έσοδα πάνε στους άπορους του Πειραιά και μακάρι τέτοιες φιλότιμες προσπάθειες, όπως του ΒΗΜΑ FM να συνεχιστούν και σε ολόκληρη την χώρα. Εγώ είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και εύχομαι ό,τι καλύτερο. Να έχουμε καλές γιορτές και την καινούργια χρονιά ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας να το συναντήσει»!

Κορίνα Λαουλάκου-Πρόεδρος ΚΟ.Δ.Ε.Π.

“Ένα βιβλίο ένα ευρώ για ένα καλό σκοπό. Μια πολύ σημαντική προσπάθεια αλληλεγγύης που πρέπει να την υποστηρίξουμε και να την ενισχύσουμε όλοι, γιατί αυτό το ένα ευρώ θα γίνει χιλιάδες ευρώ που θα διατεθούν στους άπορους συμπολίτες μας. Σε ανθρώπους που βρίσκονται σε τόσο δύσκολη οικονομική κατάσταση, που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε το καθημερινό φαγητό τους. Είναι πολύ σημαντική η δωρεά των βιβλίων που έκανε το ΒΗΜΑ FM στην ΚΟ.Δ.Ε.Π. Από το αντίτιμο της διάθεσης αυτών των βιβλίων θα υποστηριχθούν αυτοί οι άνθρωποι. Ελπίζω να στηρίξουμε αυτή την ενέργεια. Καλές γιορτές”.

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar θα διαρκέσει  έως την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως τις 21:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews