Βιβλίο

«Έλεος»

«Έλεος»

του Baldacci David από τις εκδόσεις Bell

Η Μέρσι είχε απαχθεί όταν ήταν έξι ετών και έκτοτε δεν την είχε δει κανείς. Η εξαφάνισή της είχε προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην οικογένειά της, η οποία είχε διαλυθεί τελικά όταν, εντελώς ανεξήγητα, οι γονείς εγκατέλειψαν και την Άτλι.

Τώρα, ύστερα από μια έρευνα γεμάτη κινδύνους που λίγο έλειψε να αποδειχτεί θανάσιμη, η Άτλι μαθαίνει επιτέλους σε τι οφειλόταν η δική της εγκατάλειψη και η απαγωγή της δίδυμης αδερφής της. Πέρα από αυτό, όμως, ανακαλύπτει και ένα πολύ χρήσιμο στοιχείο: την απόδειξη ότι η Μέρσι είχε επιζήσει και στη συνέχεια το είχε σκάσει πριν από πολλά χρόνια από τους ανθρώπους που την κρατούσαν φυλακισμένη.

Μολονότι η Άτλι βρίσκεται επιτέλους βασανιστικά κοντά στα ίχνη της οικογένειάς της, το τελευταίο στάδιο του ατέλειωτου δρόμου που οδηγεί στη Μέρσι θα αποδειχτεί και το πιο επικίνδυνο. Η Μέρσι άφησε πίσω της ένα πτώμα πριν το σκάσει από αυτούς που την κρατούσαν αιχμάλωτη. Η Άτλι δεν έχει ιδέα αν και με ποιον τρόπο έχει καταφέρει η αδερφή της να επιζήσει όλα αυτά τα χρόνια. Όταν αποκαλύπτεται τελικά η αλήθεια, η Άτλι βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν τεράστιο κίνδυνο που μπορεί να της κοστίσει τα πάντα.

Το Έλεος, του Ντέιβιντ Μπαλντάτσι, ενός από τους πιο δημοφιλείς συγγραφείς θρίλερ παγκοσμίως, είναι η συναρπαστική συνέχεια της σειράς μυθιστορημάτων με πρωταγωνίστρια την ειδική πράκτορα Άτλι Πάιν, μετά το Χωρίς Έλεος, το Ένα Λεπτό ως τα Μεσάνυχτα και το Όλα στο Φως.

(Άτλι Πάιν #4)

ISBN: 978 960 507 179 0

Σελίδες: 416

Πρωτότυπος Τίτλος: Mercy

Μετάφραση: Νίκος Ιβραηνίας

Ο Ντέιβιντ Μπαλντάτσι είναι ένας από τους δημοφιλέστερους συγγραφείς του κόσμου. Έχει γράψει μέχρι σήμερα σαράντα ένα μυθιστορήματα, που έχουν μεταφραστεί σε ερισσότερες από σαράντα πέντε γλώσσες και οι πωλήσεις τους έχουν ξεπεράσει τα εκατόν πενήντα εκατομμύρια αντίτυπα σε πάνω από ογδόντα χώρες. Έχει δημοσιεύσει επίσης εφτά μυθιστορήματα για αναγνώστες νεότερης ηλικίας. Έργα του έχουν μεταφερθεί τόσο στον κινηματογράφο όσο και στην τηλεόραση. Είναι επίσης συνιδρυτής, με τη σύζυγό του, του Wish You Well Foundation, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που αποσκοπεί στη στήριξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Ζει με την οικογένειά του στη Βιρτζίνια, όπου γεννήθηκε, και σας προσκαλεί να επισκεφθείτε τον ίδιο στον ιστότοπό του, DavidBaldacci.com, και τον οργανισμό του στη διεύθυνση WishYouWellFoundation.org.

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews