Βιβλίο

«Έρωτας εξ αποστάσεως»

«Έρωτας εξ αποστάσεως»

της Danielle Steel από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Χάρη στο αλάθητο ένστικτό της, την επιχειρηματική της ιδιοφυΐα και την εργατικότητά της, η ατρόμητη Τίμι μέσα σε δύο δεκαετίες έχτισε μια διεθνή αυτοκρατορία στον χώρο της μόδας. Όμως η επιτυχία της δεν μπορεί να σβήσει τα τραύματα του παρελθόντος. Πάντα πρόθυμη να διακινδυνεύσει στη δουλειά, μια γυναίκα με κρυμμένα μυστικά, ποτέ δεν διακινδυνεύει την καρδιά της.

Όλα θα ανατραπούν όταν στο Παρίσι, στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας, θα γνωρίσει έναν γοητευτικό Γάλλο. Στην αρχή είναι απλώς ασθενής και γιατρός, στη συνέχεια γίνονται στενοί φίλοι… Οι δρόμοι τους χωρίζουν αναγκαστικά καθώς η Τίμι πρέπει να επιστρέψει στο Λος Άντζελες, θα χωρίσουν όμως και οι καρδιές τους; Έχουν τη γενναιότητα να αντιμετωπίσουν αυτό που έρχεται;

ISBN: 978-960-566-562-3

σελ.: 608

Η Danielle Steel είναι η πιο πολυδιαβασμένη συγγραφέας στον κόσμο. Έχει γράψει περισσότερα από 80 μυθιστορήματα, που κυκλοφορούν σε περισσότερες από 40 χώρες και έχουν πουλήσει πάνω από 800 εκατομμύρια αντίτυπα. Έχει λάβει πολλές τιμητικές διακρίσεις και βραβεία τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο εξωτερικό. Έχει εννέα παιδιά και ζει μεταξύ Σαν Φρανσίσκο και Παρισιού.

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews