Βιβλίο

«Δεύτερη ευκαιρία»

«Δεύτερη ευκαιρία»

της Nora Roberts από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Εκείνος θέλει να τη φιλήσει από τότε που ήταν δεκάξι.

Ο αρχιτέκτονας Μπέκετ Μοντγκόμερι είναι η ψυχή της ανακαίνισης ενός ιστορικού πανδοχείου στην αμερικάνικη κωμόπολη Μπούνσμπορο. Εκτός όμως από το μεγάλο αυτό όνειρο που έχει αναλάβει να κάνει πραγματικότητα μαζί με τα αδέρφια και την εκκεντρική του μητέρα, τον απασχολεί και κάτι ακόμα: η Κλερ…

Εκείνη πιστεύει ότι δεν θα ξαναγαπήσει ποτέ.

Η Κλερ, χήρα, μητέρα τριών αγοριών και ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου απέναντι από το πανδοχείο, δεν έχει καιρό για έρωτες. Όμως η μεταμόρφωση του πανδοχείου τη μαγνητίζει, και ανακαλύπτει ότι θέλει να ρίξει μια ματιά… τόσο στο κτίριο όσο και στον άντρα πίσω από αυτό.

Και οι δυο τους θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία.

ISBN: 978-960-566-564-7

σελ.: 512

Η Nora Roberts, η «αγαπημένη συγγραφέας της Αμερικής» σύμφωνα με το περιοδικό New Yorker, γεννήθηκε το 1950 στο Μέριλαντ των ΗΠΑ. Ύστερα από μια σύντομη καριέρα ως γραμματέας, ξεκίνησε να γράφει κατά τη διάρκεια μιας χιονοθύελλας, έχοντας αποκλειστεί από το χιόνι στο σπίτι με τα δυο της παιδιά. Από τότε αφοσιώθηκε στη συγγραφή. Έχει γράψει πάνω από 190 μυθιστορήματα, και έχει πουλήσει πάνω από 400.000.000 αντίτυπα, ενώ θεωρείται ζωντανός θρύλος του αισθηματικού μυθιστορήματος.

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews