Θέατρο

«Εταιρεία Διαζυγίων»

«Εταιρεία Διαζυγίων»

Οι Θεατρικές Σκηνές παρουσιάζουν την σύγχρονη γαλλική κωμωδία «Εταιρεία Διαζυγίων» (Rupture à domicile) του Tristan Petitgirard, παγκόσμια επιτυχία και υποψήφια για Βραβείο Μολιέρου (2015), σε σκηνοθεσία-απόδοση Σταμάτη Φασουλή και μετάφραση Αντώνη Γαλέου, με πρωταγωνιστές τους Αντώνη Λουδάρο, Μέμο Μπεγνή και Ματίνα Νικολάου, από τις 17 Οκτωβρίου στο Θέατρο Αλκυονίς! 

Μια ανατρεπτική γαλλική κωμωδία που έρχεται να σκουντήξει τη δειλία και τους φόβους μας… γιατί ο καθένας μας έχει βρεθεί σε αυτή την άχαρη θέση: “Και τώρα… πώς μιλάς για χωρισμό;” 

Ο Έρικ (Αντώνης Λουδάρος) ίδρυσε το πρακτορείο “Εταιρεία διαζυγίων” για να βοηθάει τους ανθρώπους να χωρίζουν ανώδυνα. Ένα βράδυ, πηγαίνοντας σε μια αποστολή με σκοπό να ανακοινώσει σε μια γυναίκα (Ματίνα Νικολάου) ότι ο σύντροφός της (Μέμος Μπεγνής) έχει αποφασίσει να την εγκαταλείψει, έρχεται αντιμέτωπος με μια απροσδόκητη έκπληξη… 

Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη… 

Ένα πρωτοφανές τρίγωνο σε μονομαχία: η γυναίκα, ο πρώην και ο μέλλον-πρώην! Αυτή είναι μόνο η αρχή μιας εκρηκτικής “παρτίδας πόκερ”, από την οποία κανείς δεν θα βγει αλώβητος… 

Απόδοση – Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής 

Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος 

Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη 

Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα 

Παίζουν (αλφαβητικά): Αντώνης Λουδάρος, Μέμος Μπεγνής, Ματίνα Νικολάου 

από 17 Οκτωβρίου 2020 

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Πέμπτη & Παρασκευή: 21:00, Σάββατο: 18:00 & 21:00, Κυριακή: 18:00 

Τιμές εισιτηρίων: 15€ – 20€ Φοιτητικό / Ανέργων / Άνω των 65: 15€ στο ταμείο του Θεάτρου 

Ομαδικές κρατήσεις: 210-3639343 (εσωτ. 2) 

Έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγειονομική προστασία των θεατών και του προσωπικού, οι Θεατρικές Σκηνές είναι έτοιμες να υποδεχθούν ξανά το φιλοθεάμον κοινό στα Θέατρα του Ομίλου. Πρωταρχικό μέλημα της Διεύθυνσης ήταν και παραμένει, η ασφάλεια όλων και η προστασία της δημόσιας υγείας. 

Θέατρο Αλκυονίς 

Σχόλια

Θέατρο

Περισσοτερα στην κατηγορια Θέατρο

Copyright © 2015-2016 Clevernews