Θέατρο

«Happy Birthday ΕΛΛΑΣ»

«Happy Birthday ΕΛΛΑΣ»

200 χρόνια Εθνικής…Ασυναρτησίας!

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Ζωζώ Σαπουντζάκη αλλά και όλοι οι πρωταγωνιστές και συντελεστές της παράστασης υποδέχθηκαν εκπροσώπους του Τύπου για να τους δώσουν… επί σκηνής μια πρώτη γεύση από την πρωτότυπη, ζωντανή, μουσική παράσταση που ετοιμάζουν για το θέατρο “Αθηνά.

To “Happy Birthday ΕΛΛΑΣ” είναι αφιερωμένο στην επέτειο των 200 χρόνων της εθνικής μας…Ασυναρτησίας! Μια μουσική παράσταση με εορταστικό χαρακτήρα που διαπραγματεύεται την πραγματική ταυτότητα του ‘Έλληνα δοσμένη μέσα από γέλιο, μουσική, χορό, τραγούδι αλλά και… βαθιά ψυχή. Με ήρωες, τους «Ελληναράδες» διακοσίων ολόκληρων ετών, αποκαΐδια μιας εικονικής πραγματικότητας.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης δηλώνει για την παράσταση:

Επιδιώκουμε το “ζωντανό” θέατρο, ένα θέατρο που θα διαδράται στην καθημερινότητά του, που θα αλλάζει, θα εξελίσσεται, που θα ενσωματώνονται οι αντιδράσεις των θεατών. Στοχεύουμε και στη διάδραση με τους θεατές, θέλοντας έτσι να κάνουμε την παράσταση ζωντανή με κάθε έννοια.

Δε θα γίνονται ποτέ τα ίδια πράγματα πάνω στη σκηνή. Και αυτό με απόλυτη συνείδηση του τι θέλουμε να επικοινωνήσουμε και με πολλή χαρά, αγάπη και πίστη σε αυτό που κάνουμε»

Σκηνοθεσία: Γιάννης Ζουγανέλης

Κείμενα: (με αλφαβητική σειρά) : Αντώνης Ανδρικάκης, Μιχαήλ Άνθης, Νίκος Κεραμίδας, Ντίνος Σπυρόπουλος, σε συνεργασία με το Γιάννη Ζουγανέλη

Παίζουν: Άβα Γαλανοπούλου, Γιώργος Χατζής, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Ερμόλαος Ματθαίου, Βασίλης Γιακουμάρος, Τάνια Ρόκκα, Γιώργος Μπούμπας, Σοφία Κουρτίδου

Βίντεο: Πάνος Ζενίδης

Χορογραφίες: Νικολέττα Τρίκη

Πιανίστας: Θαλής Τριανταφύλλου

Παραγωγή: Δημητρης Μαροσούλης – Θοδωρής Μαροσούλης

Παραστάσεις & Ώρες έναρξης: Τετάρτη 19:15, Πέμπτη 21:00, Παρασκευή 21:00, Σάββατο 18:00 & 21:00, Κυριακή 19:15

Τιμές εισιτηρίων : 20 – 12 €

Διάρκεια: 180 (με διάλειμμα)

Θέατρο Αθηνά, Πατησίων και Δεριγνύ 10, Κυψέλη, τηλέφωνο: 210 8237330

Θέατρο

Περισσοτερα στην κατηγορια Θέατρο

Copyright © 2015-2016 Clevernews