Βιβλίο

«Η Ακαδημία της Περιπέτειας: Απαγορεύονται οι Άνθρωποι!» 

«Η Ακαδημία της Περιπέτειας: Απαγορεύονται οι Άνθρωποι!» 

Οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν το πρώτο βιβλίο της σειράς νεανικής λογοτεχνίας «Dungeon Academy» από τον κόσμο του Dungeons & Dragons! 

Μια εικονογραφημένη περιπέτεια που δείχνει στα παιδιά ότι ακόμα και αν κάποιος είναι διαφορετικός, όλοι μπορούν να γίνουν ήρωες… 

Καλώς ήλθατε στην Ακαδημία της Περιπέτειας, όπου τέρατα εκπαιδεύονται για τον σκοτεινό κόσμο που τα περιμένει. Όμως η Ζελιντόρα «Ζέλι» Στόρμκλας είναι λίγο διαφορετική. Είναι το μόνο πράγμα που φοβούνται τα τέρατα των Λησμονημένων Βασιλείων: η Ζέλι είναι άνθρωπος! 

Γνωρίζοντας ότι δεν θα γίνει ποτέ αποδεκτή, οι γονείς της Ζέλι τη μεταμφιέζουν σε μινώταυρο. Η Ζέλι γίνεται «αόρατη». 

Στην Ακαδημία, η Ζέλι μαθαίνει για τη μεγάλη τυχοδιώκτρια, την Αλιντόρα Στίλστραϊκ, η οποία της μοιάζει πολύ! Αναζητώντας απαντήσεις για την πραγματική της καταγωγή, η Ζέλι ξεκινά μια επικίνδυνη περιπέτεια. 

Αλλά δεν θα είναι μόνη της. Ένας βίγκαν όουλμπεαρ, ένας δειλός κόμπολντ και μία μίμος θα ακολουθήσουν τη Ζέλι στην αναζήτησή της για την αλήθεια, σε έναν κόσμο που δεν έχει θέση γι’ αυτούς. Και ποιος ξέρει; Ίσως αυτοί οι τερατώδεις απροσάρμοστοι ανακαλύψουν κάποιες δικές τους αλήθειες… 

Ετοιμαστείτε για μια ιστορία με χιούμορ, θάρρος και περιπέτεια, καθώς οι νεαροί αναγνώστες μαθαίνουν να αγκαλιάζουν τον εαυτό τους, να αποδέχονται τη διαφορετικότητα των άλλων και να ανακαλύπτουν πως είναι εντάξει να κάνεις λάθη – αρκεί να μαθαίνεις από αυτά. 

Ένα εκπληκτικό έργο γεμάτο χιούμορ, δράση και μαγική εικονογράφηση από την best selling συγγραφέα Madeleine Roux και τον αναγνωρισμένο εικονογράφο Tim Probert. 

To μυθιστόρημα φαντασίας «Η Ακαδημία της Περιπέτειας: Απαγορεύονται οι Άνθρωποι!» είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς νεανικής λογοτεχνίας «Dungeon Academy» από τον κόσμο του Dungeons & Dragons! Από τις Εκδόσεις Anubis θα κυκλοφορήσει σύντομα το δεύτερο βιβλίο της σειράς με τίτλο «Dungeon Academy: A Goblin Problem». 

Συγγραφέας: Madeleine Roux 

Εικονογράφος: Tim Probert 

Μετάφραση: Εύα Κώστα 

Πρωτότυπος τίτλος: Dungeon Academy: No Humans Allowed! 

Για ηλικίες: 8 – 12 ετών 

ISBN: 978-960-623-540-5 

Σελίδες: 208 

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία 

Η Μadeleine Roux είναι συγγραφέας μπεστ σέλερ των New York Times και USA Today. Έχει γράψει τη σειρά Asylum, η οποία έχει πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως, καθώς και τη σειρά House of Furies. Έχει επίσης συνεργαστεί σε έργα όπως τα Star Wars, World of Warcraft και Dungeons & Dragons. Η Madeleine ζει στο Σιάτλ της Ουάσινγκτον με τον σύντροφό της και τα αγαπημένα της σκυλάκια. 

Tim Probert 

Ο Tim Probert είναι συγγραφέας και εικονογράφος. Το έργο του αποτελείται από ίσα μέρη θαύματος, μαγείας και περιπέτειας, με μια δόση τεράτων και δεινοσαύρων. Είναι επίσης καλλιτεχνικός διευθυντής στην Aardman Nathan Love και έχει αναλάβει έργα για το Nickelodeon, την Kellogg’s, την Coca-Cola, το Candy Crush και πολλά άλλα. Ο Tim ζει στη Νέα Υόρκη με τη σύζυγό του και τις δύο γάτες του. 

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link