Βιβλίο

«Λάβα στον Πάγο»

«Λάβα στον Πάγο»

της Carmella από τις εκδόσεις Silk

Στην άκρη του κόσμου η εκδίκηση και το πάθος ακολουθούν άλλους κανόνες…

Κόντευα τα είκοσι εφτά, μα η προσωπική μου ζωή ήταν μια άγονη, στέρφα γη. Κανένας και τίποτα δεν μπορούσε να με κάνει ν’ απαρνηθώ τη μοναχικότητά μου, γιατί επρόκειτο για συνειδητή επιλογή και όχι κάρμα. Μια απόλυτη απόφαση για αποφυγή κάθε είδους σχέσης με το αντίθετο φύλο, μετά την κατακόρυφη συναισθηματική πτώση που είχα στα δεκαεννιά μου.

Μια πτώση που με τσάκισε σε μύρια κομμάτια και δε συνήλθα ποτέ. Κι αυτή η πτώση στα χρονικά της μνήμης μου άκουγε στο όνομα Κριστιάν Μοντέο…

Και τώρα αναγκάστηκα να γυρίσω πίσω. Στην άγρια γη της Παταγονίας, να διεκδικήσω όσα μου έκλεψαν, όσα μου πήραν δια της βίας, όσα δικαιούμαι, και να αναγεννηθώ από τις στάχτες μου.

Μόνο που θα πρέπει να σπάσω το ανθρώπινο παγόβουνο που η μοίρα πετάει πάλι στα πόδια μου, έτσι για να με δοκιμάσει μία ακόμη φορά.

Ο Κριστιάν Μοντέο με περιμένει για να με εκδικηθεί. Με την ξεθωριασμένη ουλή στο πρόσωπό του, που εγώ η ίδια χάραξα με το σουγιά μου.

«Ήξερα ότι θα γυρίσεις πάλι εδώ. Τίποτα απ’ ό,τι έκανες δε μου άξιζε, Αντόρα. Με πούλησες με τον χειρότερο τρόπο για τα λεφτά και κατηγορείς εμένα; Ετοιμάσου, Αντόρα Ρομέρο. Όταν τελειώσω μαζί σου, δε θα θυμάσαι ούτε τ’ όνομά σου, και γι’ αυτό σου δίνω το λόγο μου!»

ISBN: 978 960 620 924 6

Συγγραφέας: Carmella (Καρμέλα Κατσαμένη)

Σελίδες: 304

Carmella (Καρμέλα Κατσαμένη)

Η Καρμέλα Κατσαμένη γεννήθηκε στην Αθήνα, από μητέρα Γαλλίδα και πατέρα Έλληνα. Αποφοίτησε από ανώτατη σχολή λογιστικής στη Γαλλία, όπου και εργάστηκε ως το 1992 ως υπεύθυνη ισολογισμών και οικονομικών δεδομένων. Η έρευνά της επικεντρώθηκε στην τηλεπαθητική και τηλεμαγνητική ικανότητα του ανθρώπου. Ταυτόχρονα παρακολούθησε σεμινάρια πρακτικής παραψυχολογίας και μεταφυσικών επιστημών σε πολλές χώρες στις οποίες ταξίδεψε. Από το 2004 μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί τα βιβλία της Με τα Μάτια της Μοίρας, Κι αν είναι αλήθεια τολμάς να πεθάνεις, Σκότωσέ με, Απόλυτος έλεγχος, Ζωή μου (που μεταφέρθηκε στη μικρή οθόνη ως σειρά στο Mega Κύπρου και στο Star Ελλάδος με την ίδια τη συγγραφέα ως σεναριογράφο και υπεύθυνη πλοκής και ανάπτυξης του έργου), INDIGO μια μικρή Θεός και Το Χάδι του Αγγέλου.

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews