Βιβλίο

Η «Εξόδος» απ’ την οποία δε θες να βγεις…

Η «Εξόδος» απ’ την οποία δε θες να βγεις…

Έχοντας ανεβάσει ψηλά τον πήχυ με το “Snap”, η Belinda Bauer επέστρεψε με την «Έξοδο» (Exit) που κυκλοφόρησε στη χώρα μας μέσα στην καραντίνα από τις εκδόσεις Bell (περισσότερα για το βιβλίο δείτε εδώ).

Μια πρωτότυπη και πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, με βασικούς ήρωες τους Εξοδοφύλακες, που ουσιαστικά είναι επιφορτισμένοι με την ηθική υποστήριξη ανίατων ασθενών να αυτοκτονήσουν με τρόπο ώστε να φαίνεται φυσιολογικός ο θάνατος για να μην κατηγορηθούν τα οικεία τους πρόσωπα. Ώσπου κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε έναν ασθενή, η κατάσταση παίρνει άλλη τροπή και η δράση ξεκινά…

Εκτός από την πρωτότυπη ιδέα του βιβλίου, τον εξαιρετικό τρόπο γραφής,  υπερέχουν το χιούμορ, αλλά και το αστυνομικό ενδιαφέρον.

«Ο θάνατος τούς νικά όλους στο τέλος», κάποιες φορές όμως χρειάζεται βοήθεια γι’ αυτό.. Ο πρωταγωνιστής μας Φίλιξ Πινκ θα χρειαστεί στο μεταξύ να νικήσει αρκετούς, κυρίως εχθρούς και να αποφύγει καταδιώκτες που μέχρι πρότινος δεν είχε στη φιλήσυχη ζωή του.

Τέλος, τη μετάφραση του βιβλίου επιμελήθηκε η Βεατρίκη Καντζόλα- Σαμπατάκου, η οποία μας έχει συνηθίσει σε αψεγάδιαστες μεταφραστικές δουλειές.

Γ.Σ.

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews