Βιβλίο

«Η Κουρελού»

«Η Κουρελού»

Το νέο βιβλίο του Τάκη Γεράρδη “Η Κουρελού” κυκλοφορεί από στις 15 Ιουνίου

Μια σαΐτα αργαλειού ξεχασμένη στο πατάρι ζωντανεύει μνήμες κι οδηγεί το συγγραφέα να στήσει ξανά τον αργαλειό της μάνας του για να υφάνει μια πολύχρωμη κουρελού από μικρές ή μεγάλες αφηγήσεις.

Μια κουρελού με ιστορίες ανακατεμένες χρονικά, πότε σοβαρές, πότε ανάλαφρες και με ήρωες άλλοτε άγνωστους και άλλοτε γνωστούς και διάσημους.

Στη Μεσόγειο η εκτός κεντρικού σχεδιασμού μείξη πολιτισμών, θρησκειών και αίματος, δημιούργησαν μια πανανθρώπινη κουρελού.

Ειδικά στην Ελλάδα, που είναι ένα χωνευτήρι πολιτισμικών στοιχείων και θρησκευτικών δοξασιών, η αρμονική συνύπαρξη ανόμοιων νοοτροπιών είναι ιδιαίτερα έκδηλη.

Για παραγγελίες τηλεφωνείτε στο 210 2619718

Ο Τάκης Γεράρδης γεννήθηκε στο Αγρίνιο. Σπούδασε οικονομικά στη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά και δημοσιογραφία στο Frei Universitat Berlin. Από το 1991 μέχρι το 1997 εξέδιδε το μηνιαίο περιοδικό «Ο καφές». Διηγήματά του έχουν κατά καιρούς βραβευθεί σε διαγωνισμούς και αρκετά έχουν δημοσιευθεί σε λογοτεχνικά περιοδικά, ορισμένα εξ’ αυτών έχουν συμπεριληφθεί σε εκδόσεις. Στίχοι του έχουν μελοποιηθεί.

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews