Μουσική

Οι Locomondo στο Κύτταρο!

Οι Locomondo στο Κύτταρο!

Οι Locomondo και η σκηνοθέτις και animator Έφη Παππά, γνωστή μεταξύ άλλων για τη πολυβραβευμένη μικρού μήκους ταινία stop motion “My Stuffed Granny” παρουσιάζουν σε πρώτη προβολή το μουσικό video clip “STAR” την Κυριακή 08 Δεκεμβρίου στο Κύτταρο στις 20:00.

Stop Motion (καρέ/καρέ) είναι αυτό και θέλει το χρόνο του για να τελειοποιηθεί σαν αποτέλεσμα! Υπομονή και θα ανταμειφθείτε !! Θες να δεις από τους πρώτους το νέο video clip “Star”, παρέα με τους Locomondo; Έλα στο Κύτταρο στην πρώτη προβολή του video clip, και για να βρεις το νέο album star αλλά και τα παλαιότερα άλμπουμ του γκρουπ που δεν υπάρχουν πια στα δισκοπωλεία.

Ο Μάρκος και η παρέα του θα χαρούν να στα υπογράψουν. Αγάπησες το Star, τον Πειρατή, το Ράδιο και τα υπόλοιπα κομμάτια του νέου δίσκου Star από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε; Έλα στο Κύτταρο!

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει ακρόαση του Δίσκου και DJ σετ από τον Γιάννη Βαρνάβα, κιθαρίστα των Locomondo.

Η επίσημη online πρεμιέρα στο YouTube θα γίνει δύο μέρες αργότερα, στις 10/12/19.

To stop motion είναι μια τεχνική animation, στην οποία τα αντικείμενα κινούνται πολύ αργά και φωτογραφίζονται καρέ-καρέ. Στη συνέχεια η γρήγορη εναλλαγή των φωτογραφιών δημιουργεί την αίσθηση της κίνησης, ακριβώς όπως δημιουργούσαν την αίσθηση της κίνησης τα πρώτα κινούμενα σχέδια. Η ιστορία του τραγουδιού αναφέρεται σε μια έφηβη κοπέλα που βοηθά στο συνοικιακό κομμωτήριο της μητέρας της και ονειρεύεται να γίνει μια star μέσω ενός talent show. Οι κούκλες, φτιαγμένες με πλαστελίνη και άλλα υλικά, παίρνουν ζωή και αφηγούνται την ιστορία της κοπέλας που κατάφερε για λίγο να πραγματοποιήσει το όνειρό της…. Να γίνει star Star, star, star Έλα στο κύτταρο σε μια πρωτότυπη προβολή παρέα με τους Locomondo και την Έφη Παππά, για να δεις πρώτος την ιστορία της έφηβης κοπέλας να ζωντανεύει.

Είσοδος Ελεύθερη (Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30)

Κύτταρο, Ηπείρου 48 & Αχαρνών, τηλ.: 210.822.4134

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews