Μουσική

Ο Δώρος Δημοσθένους στο Πειραιώς 131!

Ο Δώρος Δημοσθένους στο Πειραιώς 131!

Ο Δώρος Δημοσθένους είναι εκρηκτικός πάνω στη σκηνή, είναι performer, είναι επικοινωνιακός με το κοινό. Όλα αυτά, όμως, θα είχαν πολύ λιγότερη σημασία αν δεν ήταν πέρα και πάνω από όλα ένας καταπληκτικός ερμηνευτής.

Αυτή τη φορά μας υποδέχεται στη σκηνή της Πειραιώς 131, διαλέγοντας διάσημα τραγούδια ελληνικά κα ξένα, δίνοντας έμφαση στη μουσική σκηνή της δεκαετίας του ’70, τα οποία προσεγγίζει, όπως πάντα με τον δικό του τρόπο.

H Track list βραδιάς που στριφογυρίζει στα 70ς κυρίως αλλά δεν αποκλείει και «χιτ» άλλων δεκαετιών, αρχίζοντας το πρώτο μέρος με τραγούδια διαμάντια των Michele Legrand, Cole Porter, Μάνου Χατζιδάκι σε “artistic mood” για να περάσει στο δεύτερο μέρος με πιο χορευτική διάθεση,  περιλαμβάνει  τραγούδια των Tom Jones, Simon and Garfunkel, Queen, Mammas and Pappas, Hollies, Bruce Springsteen, David Bowie, Dusty Springfield, Frankie Valli, αλλά και του Λουκιανού Κηλαηδόνη, του Μίμη Πλέσσα, του Γιάννη Σπανού, των Idols, των Charms, του Βαγγέλη Γερμανού, του Κώστα Τουρνά..

Ο Δώρος Δημοσθένους αεικίνητος στη σκηνή, ικανός να μεταμορφώνεται και να ταξιδεύει στις εποχές, στις γλώσσες και στο διαφορετικό αίσθημα που αναδύει κάθε ερμηνεία, μας οδηγεί στο κέφι και στη χαλαρότητα μιας εποχής ξεχασμένης, όπου η μουσική και ο χορός ήταν ο βασικός τρόπος διασκέδασης. Μαζί με 6 εξαιρετικούς μουσικούς μας καλωσορίζει στον αγαπημένο του μουσικό κόσμο, για τρεις Παρασκευές 13, 20 και 27 Δεκεμβρίου στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση : Μαργαρίτα Μυτιληναίου

Υπεύθυνος χώρου : Μανώλης Λιονάκης

Παρασκευές 13, 20 & 27 Δεκεμβρίου

Ώρα έναρξης: 22.00

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Τιμές εισιτηρίων:

Ορθίων        : 10 ευρώ

Καθήμενων : A’ Ζώνη :  20 ευρώ, B’ Ζώνη :  15 ευρώ

«ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131», Πειραιώς 131, Αθήνα, τηλ. : 2103450922

 

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

  • «Ναυαγός μονάχος»

    Μετά από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων στην Ολλανδία, ο Μάκης Σεβίλογλου επιστρέφει συνθετικά, με ένα λαϊκό τραγούδι,...

  • «Οπτασία»

    Μια ξεχωριστή φωνή, ο Κώστας Σαλεσιώτης με ιδιαίτερη χροιά κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε του εμφάνιση και...

  • Η Νεφέλη Φασούλη στο Gazarte!

    Φέτος, η Νεφέλη Φασούλη παρέα με 5 τολμηρούς εξερευνητές ξεκινούν μια μουσική περιπέτεια που όμοια της δεν...

  • «La vie en rose»

    Jazz standards, brazilian & latin hits, γαλλικά chansons, αγαπημένα ιταλικά, ρετρό ελληνικά, ακούγονται σε ολόφρεσκες διασκευές από...

Copyright © 2015-2016 Clevernews