Κινηματογράφος

«Οι σκανταλιάρηδες» (The Elfkins)

«Οι σκανταλιάρηδες» (The Elfkins)

13 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους

Οι Σκανταλιάρηδες είναι μία απολαυστική ταινία κινουμένων σχεδίων που παρακολουθεί τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες μιας παρέας ξωτικών που έμειναν κρυμμένα για 200 χρόνια πριν ανακαλύψουν το πεπρωμένο τους πάνω στη Γη και ανάμεσα στους ανθρώπους! Μία σειρά παρεξηγήσεων έκανε τα ζωηρά ξωτικά να ζουν στην αφάνεια, γιατί πιστεύαν ότι οι άνθρωποι είναι αχάριστοι και κακοί. Έχει έρθει η ώρα να επιστρέψουν, αν αναθεωρήσουν και να γνωριστούν με τους μικρούς και μεγάλους φίλους τους μέσα από μία διασκεδαστική περιπέτεια με γερές δόσεις γέλιου και… λαχταριστών γλυκών!

Σύμφωνα με έναν διάσημο γερμανικό θρύλο, τα σκανταλιάρικα ξωτικά της Κολονίας ήταν πλάσματα που βοηθούσαν τους τεχνίτες κρυφά τη νύχτα. Πριν από 200 χρόνια όμως, η κακόβουλη σύζυγος ενός ράφτη τα έδιωξε και αυτά έφυγαν για πάντα. Από τότε, οι Σκανταλιάρηδες κρύβονται στις μυστικές υπόγειες κατοικίες τους, όπου απαγορεύεται κάθε επαφή με τον κόσμο από πάνω, ειδικά με τους ανθρώπους. Μία μέρα, όμως, η ζωηρούλα Έλφι αποφασίζει να μην ανεχτεί άλλο αυτούς τους περιορισμούς. Μαζί με δύο φίλους της, τον Κιπ και τον Μπακ, σκαρφαλώνει στην επιφάνεια της γης, αποφασισμένη να βρει τον πραγματικό της προορισμό στη ζωή. Μετά από ξεκαρδιστικές περιπέτειες, η Έλφι πιάνει φιλίες με τον γκρινιάρη ζαχαροπλάστη Θίο και όλοι μαζί οι Σκανταλιάρηδες καταλαβαίνουν ποιος είναι ο σκοπός τους στη ζωή: να βοηθάνε τους άλλους!

Σενάριο: Γιαν Στράτχμαν

Σκηνοθεσία: Ούτε φον Μούνχοβ-Πολ

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Χέικο Χέντσελ

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Βασίλης Μήλιος, Ζωή Ρηγοπούλου, Γιώργος Σκουφής, Στεφανία Φιλιάδη, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Γιάννης Στεφόπουλος, Χρήστος Θάνος, Μελίνα Κατσακούλη, Βίνα Παπαδοπούλου

Διάρκεια: 78’

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

  • «Motor City»

    από τις 22 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους από την TFG Ντιτρόιτ, δεκαετία ’70. Η ζωή του Τζον Μίλερ...

  • «Θυσία» (Sacrifice)

    από τις 15 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους από τη Rosebud.21 Η Ελλάδα γίνεται το σκηνικό για το αγγλόφωνο...

  • «Η βαλίτσα»

    από τις 15 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους από την Tanweer Τρεις φίλες, η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Alice &...

  • «Η πτώση της φάλαινας» (Whalefall)

    από τις 15 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood Από την 20th Century Studios και την Imagine...

Copyright © 2015-2016 Clevernews