Κινηματογράφος

«Η ζωγραφιά του Θεού»

«Η ζωγραφιά του Θεού»

Από τις 25 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη New Star

Ο Δημήτρης γυρνάει στην Ελλάδα μετά το θάνατο της μητέρας του για να βάλει σε ίδρυμα την ανάπηρη αδερφή του ώστε να ζήσει τον έρωτα του με τη Στέλλα. Η ζωή όμως έχει διαφορετική άποψη. Στο πατρικό τον περιμένουν εκπλήξεις που θα ανατρέψουν ολοκληρωτικά την προσωπική του ζωή και την κοσμοθεωρία του. Στη συνέχεια κωμικά περιστατικά, εκβιασμοί, ίντριγκες και έρωτες θα συνθέσουν ένα γαϊτανάκι αποκαλύψεων και καταστάσεων που δύσκολα θα ξεμπερδευτούν.

Μια τρυφερή κωμωδία που δείχνει τη συναισθηματική πορεία & αρχική απέχθεια να εξελίσσεται σε αδελφική αγάπη για την αδελφή του με ειδικές ανάγκες.

“H Ζωγραφιά του Θεού’’ είναι βασισμένη στο βραβευμένο ομότιτλο θεατρικό έργο του Ιάκωβου Μυλωνά. Μια συγκινητική κωμωδία που δείχνει τι αλλαγές μπορεί να επιφέρει σε μια οικογένεια η έλευση ενός παιδιού με αναπηρία και πόσες υπέροχες στιγμές μπορούμε να ζήσουμε μαζί του, αν βάλουμε πάνω απ’ όλα την αγάπη! Μια διεισδυτική ματιά στον κόσμο των ΑμεΑ και στον περίγυρο τους. Η ταινία συνδυάζει την κωμωδία, τη συγκίνηση, τον προβληματισμό και την τελική κάθαρση. Ένα έργο που δείχνει ότι αυτά τα παιδιά δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού.

Μια τρυφερή κωμωδία για ένα κορίτσι ΑμεΑ που άλλαξε τον κόσμο.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Καλογερόπουλος

Σενάριο: Ιάκωβος Μυλωνάς

Δ/νση Φωτογραφίας: Γιαννης Καλογεροπουλος

Παίζουν: Ιάκωβος Μυλωνά, Νανά Τζαβάρα, Εύη Καραδήμα, Στεφανία Γκουρνέλου, Ευτυχία Μελή

Φιλική Συμμετοχή: Σπύρος Μπιμπίλας, Μαίρη Ανανιάδου, Χρήστος Μπίλιας, Κωνσταντίνα Μπάδρα, Γιάννης Κιουφτής, Μαργαρίτα Λουκιπούδη, Μάξιμος Γκάσιος

Παραγωγή: Unreality Pictures

Διάρκεια: 96 λεπτά

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews