Κινηματογράφος

«Στα Άκρα» (On the Fringe)

«Στα Άκρα» (On the Fringe)

25 Μαΐου στους κινηματογράφους από την Spentzos Film

Μια ταινία για την οικογένεια, την αγάπη και την αλληλεγγύη.

Αντίστροφη μέτρηση για τρεις διαπλεκόμενους χαρακτήρες που προσπαθούν να μην καταρρεύσουν και να περάσουν 24 ζωτικές ώρες που θα αλλάξουν τη ζωή τους. Ποια είναι η επίδραση του οικονομικού στρες στις προσωπικές σχέσεις και πώς η φιλία και η αλληλεγγύη μπορούν να μας βοηθήσουν στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής;

Ένας συναρπαστικός αγώνας ενάντια στο χρόνο, στο περιθώριο μιας μεγάλης πόλης.

Η ιστορία της ταινίας «Στα Άκρα» επικεντρώνεται σε μια μέρα στη ζωή τριών χαρακτήρων. Όλοι τους επηρεάζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από μια έξωση και όλοι έχουν 24 ώρες για να επιλύσουν μια κατάσταση που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.

Από τη μια, ο Ράφα (Λούις Τόσαρ), ένας ακτιβιστής δικηγόρος που έχει φτάσει σε σταυροδρόμι και θα πρέπει να αποφασίσει μεταξύ των κοινωνικών του δεσμεύσεων και της σχέσης του. Μέχρι τώρα, ήταν έτοιμος να αφιερώσει όλο τον χρόνο του για να βοηθήσει τους άλλους. Αλλά αυτός ο χρόνος έχει αφαιρεθεί από την οικογένειά του, σαν να ήταν η ζωή ένα παιχνίδι όπου δεν υπάρχει ισορροπία.

Η Ακιουζένα (Πενέλοπε Κρουζ) έχει 24 ώρες για να προσπαθήσει να μην χάσει το σπίτι της και να βρεθεί στο δρόμο. Έχει παλέψει με νύχια και με δόντια για να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά της, αλλά τώρα αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής της.

Και τέλος η Τεοντόρα (Αντέλφα Κάλβο), μια ηλικιωμένη γυναίκα αποφασισμένη να εμποδίσει τον γιο της να αναλάβει την ευθύνη για γεγονότα που δεν μπορεί να αλλάξει.

Οι τρεις αλληλένδετες ιστορίες έχουν κοινές ρίζες. Οι χαρακτήρες και οι πλοκές διασταυρώνονται και μπλέκονται, καθώς ο χρόνος τρέχει και φτάνει στη στιγμή της αλήθειας και της επίλυσης των συγκρούσεων των πρωταγωνιστών μας.

Ο Χουάν Ντιέγκο Μπότο είναι Ισπανός ηθοποιός, γεννημένος στο Μπουένος Άιρες της

Αργεντινής. Το 1978, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής δικτατορίας, η οικογένειά του αναγκάστηκε να εξοριστεί και μετακόμισε στην Ισπανία. Ο Μπότο έχει παίξει σε περισσότερες από 50 ταινίες, καθώς και σε περίπου 10 τηλεοπτικές παραγωγές και σε πολλά θεατρικά έργα.

Το σκηνοθετικό του ντεμπούτο «Στα Άκρα», έκανε πρεμιέρα στο τμήμα Horizons του Φεστιβάλ

Σκηνοθεσία: Χουάν Ντιέγκο Μπότο

Σενάριο: Χουάν Ντιέγκο Μπότο, Όλγκα Ροντρίγκεζ

Παίζουν: Πενέλοπε Κρουζ, Λούις Τόσαρ, Αντέλφα Κάλβο, Κρίστιαν Κέκα

Παραγωγή: Πενέλοπε Κρουζ, Άλβαρο Λονγκόρια

Διάρκεια: 105’

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews