Μουσική

«Jazz Nights» 

«Jazz Nights» 

Οι Jazz βραδιές συνεχίζονται με τους Street Cafe Trio στον Μικρό Κεραμεικό από το Σάββατο 20 Ιανουαρίου έως το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 23.00. Αυτή την φορά προσκεκλημένος του τρίο των Alfred Ruci (κιθάρα, φλάουτο), Bledhi Telha (κιθάρα) και Κώστα Αρσένη (διπλό μπάσο) είναι ο Γιώργης Χριστοδούλου. 

Jazz Standards, Funky, Latin διασκευές, αλλά και κλασικές μπαλάντες, διασκευασμένες από την ιδιαίτερη φωνή του Γιώργη Χριστοδούλου. 

Με την συμμετοχή και του Σταμάτη Παργινού στο cello για 3 βραδιές, από τις 20 Ιανουαρίου. 

Πάντα στο φουαγιέ του Μικρού Κεραμεικού. 

Αυστηρά για 45 άτομα. 

Alfred Ruci: κιθάρα – φλάουτο 

Bledhi Telha: κιθάρα 

Κώστας Αρσένης: διπλό μπάσο 

Φώτο Γιώργη Χριστοδούλου: Αλέξης Αδάμ 

Ο Γιώργης Χριστοδούλου πρωτοεμφανίστηκε στο τραγούδι στο πλάι της Αρλέτας. Από τότε μετράει 12 προσωπικούς δίσκους, τους δύο από αυτούς με πρώτη κυκλοφορία στην Ισπανία. Συνεργάστηκε με καταξιωμένους συνθέτες και ερμηνευτές όπως ο Νότης Μαυρουδής, Νίκος Ξυδάκης, Νένα Βενετσάνου, Δήμητρα Γαλάνη, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Alessio Arena (IT), Patricio Anabalon (CL), Almerto Mate (ES), Ilya (UK). 

Έχει δώσει ρεσιτάλ σε εμβληματικούς χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό: Ζάππειο μέγαρο, Μεγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, Ρωμαική αγορά θεσσαλονίκης, Αρχαία Στάγειρα, Kronzprinzenpalais Βερολίνο, Petit Palais Παρίσι, W Hall Βρυξέλλες, Esglesia Nova Mallorca, Arabic institute of Music Cairo, Opera of Alexandria Al Sayed theater Egypt. Έχει γράψει μουσική και τραγούδια για το θέατρο. Η πιο πρόσφατη δισκογραφική του παρουσία (ΕΜΙ 2023) είναι σε συνεργασία με την Ανδριάνα Μπάμπαλη. 

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: 

Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 23:00 

Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 23:00 

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 23:00 

Διάρκεια: 120 λεπτά 

Τιμές εισιτηρίων: 12€ γενική είσοδος 

Μικρός Κεραμεικός, Ευμολπιδών 13, τηλ. 6982121385 

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews