Κινηματογράφος

«ΚΑΤΑΚ: η γενναία φάλαινα» (KATAK: the brave beluga)

«ΚΑΤΑΚ: η γενναία φάλαινα» (KATAK: the brave beluga)

21 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

H τρυφερή, συγκινητική αλλά και αστεία υποθαλάσσια περιπέτεια ενηλικίωσης µιας µικρής φάλαινας µπελούγκα που ανυποµονεί να µεγαλώσει.

Ενώ όλοι οι συνοµήλικοί του έχουν γίνει άσπρες φάλαινες, όπως προβλέπεται για την ηλικία τους, ο Κατάκ είναι ακόµα µικρός και γκρι. Για να αποδείξει πως έχει µεγαλώσει κι εκείνος αλλά και για να υλοποιήσει την τελευταία επιθυµία της πολυαγαπηµένης του γιαγιάς ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι στο Μεγάλο Βορρά. Όσο αποµακρύνεται από το σπίτι του, αποκτά τους πιο απροσδόκητους φίλους στα πιο απίθανα µέρη του ωκεανού και σύντοµα καταλαβαίνει πως η διαφορετικότητά του είναι αυτό που τον κάνει µοναδικό και ενίοτε το να είσαι ο εαυτός σου είναι η πιο θαρραλέα εκδοχή σου.

Σκηνοθεσία: Christine Dallaire-Dupont, Nicola Lemay

Σενάριο: Andrée Lambert Στην ελληνική µεταγλώττιση ακούγονται οι ηθοποιοί: Νίκος Χριστοφής (Κατάκ), Σκεύος Πολυκάρπου, Μαρία Μαχλαµούζη, Ιωάννα Λαµπροπούλου, Λουίζα Μιχαηλίδου, Ανδρέας Τσέλεπος, Εύρος Βασιλείου, Ιωάννα Παπαµιχαλοπούλου, Βίκη Γεωργιάδου, Αθηνά Σάββα, Ελένη Καούλα, Γιάννης Καραούλης, Πέτρος Κονόµου, Μιχάλης Καζάκας, Βαρνάβας Κυριαζής, Νάτια Χαραλάµπους (Σκηνοθεσια: Νάτια Χαραλάµπους) ∆ιάρκεια: 82’

Σχόλια

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link