Βιβλίο

«Κλασική μουσική»- Η ιστορία της σε εικόνες

«Κλασική μουσική»- Η ιστορία της σε εικόνες

Οι εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν ένα αληθινό απόκτημα: το βιβλίο «Κλασική μουσική – Η ιστορία της σε εικόνες», με κείμενο του Ρίτσαρντ Μπράτμπι και εκπληκτική εικονογράφηση του Νικ Νέβες.

Ένας μελωδικός κόσμος πλημυρισμένος με νότες και χρώματα που δίνει στους παιδικούς μας φίλους την ώθηση να ανακαλύψουν τον πιο μαγικό κόσμο της μουσικής….την Κλασική Μουσική.

Η ιστορία της δυτικής μουσικής από τον 11ο αιώνα μέχρι τις μέρες μας, από τη Χίλντεγκαρντ του Μπίνγκεν μέχρι τον Στοκχάουζεν.

Γνώρισε τους μεγαλύτερους συνθέτες και άκου τη μουσική τους διαβάζοντας! Μάθε τα μουσικά όργανα και δες πώς παίζονται και συνδυάζονται για να φτιαχτεί η μουσική. Ανακάλυψε τις πιο διάσημες όπερες και συμφωνίες, τα πιο γνωστά κο-ντσέρτα και μπαλέτα.

Μια έκδοση που συνδυάζει τη γνώση με την απόλαυση που δεν πρέπει να λεί-πει από καμία παιδική βιβλιοθήκη: κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή ConBrio στο κι-νητό ή το τάμπλετ σου, πέρνα την κάμερα πάνω από τις σελίδες του βιβλίου και ανα-κάλυψε 100 σύντομα μουσικά αποσπάσματα.

Κείμενο: Ρίτσαρντ Μπράτμπι

Εικονογράφηση: Νικ Νέβες

Μετάφραση: Αλέξανδρος Πανούσης

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews