Βιβλίο

«Το Χάδι του Αγγέλου»

«Το Χάδι του Αγγέλου»

της Carmella από τις εκδόσεις Silk

Εκείνος είναι ο παράδεισος –και η κόλασή της μαζί!

Από την πρώτη στιγμή που αντίκρισε τον Ντάνιελ Μπορν, τον διάσημο σκηνοθέτη με τις αναρίθμητες κινηματογραφικές επιτυχίες, η Λάουρα Μπατίστα εντυπωσιάστηκε τόσο που έπλασε τον ήρωα του τελευταίου της βιβλίου κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσή του. Κι όταν ο Ντάνιελ προκάλεσε τη μυστηριώδη συγγραφέα να γράψει τη συνέχεια του μπεστ σέλερ της και απαίτησε να δουλέψουν μαζί για τη μεταφορά του βιβλίου στη μεγάλη οθόνη, εκείνη δεν μπόρεσε ν’ αντισταθεί.

Παγιδευμένη η Λάουρα, μια ιδιοφυής προσωπικότητα που ωστόσο είναι βυθισμένη χρόνια στην αγοραφοβία και το σύνδρομο εγκατάλειψης, και αποφεύγει κάθε επαφή με τον έξω κόσμο, αρχίζει να παίζει μαζί του ένα βρόμικο παιχνίδι και παρουσιάζεται μπροστά του με το χαϊδευτικό της όνομα. Για τον ανυποψίαστο Ντάνιελ είναι απλά η Λου… η δικιά του Λου –που τον τρελαίνει. Ενώ την ίδια στιγμή ως Λάουρα Μπατίστα κοντεύει να τον τρελάνει από θυμό!

Πώς θα ξεμπλέξει όμως από την παγίδα που του έστησε όταν θα πέσει μέσα και η ίδια; Πώς θα καταπολεμήσει το καυτό πάθος και τα αισθήματά της γι’ αυτόν, όταν είναι ορκισμένη να μη δοθεί ποτέ σε κανέναν…;

ISBN: 978 960 620 883 6

Σελίδες: 280

Carmella (Καρμέλα Κατσαμένη)

Η Καρμέλα Κατσαμένη γεννήθηκε στην Αθήνα, από μητέρα Γαλλίδα και πατέρα Έλληνα. Αποφοίτησε από ανώτατη σχολή λογιστικής στη Γαλλία, όπου και εργάστηκε ως το 1992 ως υπεύθυνη ισολογισμών και οικονομικών δεδομένων. Η έρευνά της επικεντρώθηκε στην τηλεπαθητική και τηλεμαγνητική ικανότητα του ανθρώπου. Ταυτόχρονα παρακολούθησε σεμινάρια πρακτικής παραψυχολογίας και μεταφυσικών επιστημών σε πολλές χώρες στις οποίες ταξίδεψε. Από το 2004 μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί τα βιβλία της Με τα Μάτια της Μοίρας, Κι αν είναι αλήθεια τολμάς να πεθάνεις, Σκότωσέ με, Απόλυτος έλεγχος, Ζωή μου (που μεταφέρθηκε στη μικρή οθόνη ως σειρά στο Mega Κύπρου και στο Star Ελλάδος με την ίδια τη συγγραφέα ως σεναριογράφο και υπεύθυνη πλοκής και ανάπτυξης του έργου), INDIGO μια μικρή Θεός και Το Χάδι του Αγγέλου.

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews