Βιβλίο

«Κρυμμένοι σε Κοινή Θέα»

«Κρυμμένοι σε Κοινή Θέα»

του Jeffrey Archer από τις εκδόσεις Bell

Παλιοί εχθροί, νέα κόλπα

Ο Γουίλιαμ Γουόρικ είναι πλέον αρχιφύλακας, μια προαγωγή που σημαίνει ότι ο ίδιος και η ομάδα του έχουν μετατεθεί στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών. Η πρώτη τους αποστολή είναι η σύλληψη του Άσεμ Ρασίντι, ηγετικού στελέχους ενός κυκλώματος ναρκωτικών που απλώνεται σε όλο το Νότιο Λονδίνο.

Η έρευνα θα φέρει τον Γουίλιαμ αντιμέτωπο με παλιούς και νέους εχθρούς: τον Έιντριαν Χιθ, πρώην συμμαθητή του και νυν ντίλερ, που πείθεται να γίνει πληροφοριοδότης της αστυνομίας· και τον πλούσιο συλλέκτη Μάιλς Φόκνερ, που κάνει ένα ολέθριο λάθος με κίνδυνο να βρεθεί στη φυλακή. Στο μεταξύ, ο Γουίλιαμ και η μνηστή του ετοιμάζονται να παντρευτούν, όμως μια δυσάρεστη έκπληξη τους περιμένει στην εκκλησία.

Καθώς ο κλοιός της αστυνομίας σφίγγει γύρω από την αδίστακτη εγκληματική οργάνωση, ο Γουίλιαμ στήνει μια παγίδα που κανείς δεν περίμενε…

Γεμάτο από τις χαρακτηριστικές ανατροπές του Τζέφρι Άρτσερ, το Κρυμμένοι σε Κοινή Θέα είναι η καθηλωτική συνέχεια του παγκόσμιου bestseller Χωρίς Ρίσκο, του πρώτου μυθιστορήματος με ήρωα τον Γουίλιαμ Γουόρικ.

«Αν υπήρχε Βραβείο Νόμπελ Αφήγησης, θα το κέρδιζε ο Άρτσερ». -Daily Telegraph

«Ένας από τους δέκα κορυφαίους μυθιστοριογράφους στον κόσμο». -Los Angeles Times

ΓΟΥΪΛΙΑΜ ΓΟΥΟΡΙΚ #2

ISBN: 978 960 620 863 8

Σελίδες: 336

Πρωτότυπος Τίτλος: Hidden in Plain Sight

Μετάφραση: Μαρία Παπανδρέου

Ο Τζέφρι ‘Aρτσερ έγραψε το πρώτο του μυθιστόρημα, Ούτε Δεκάρα Παραπάνω, το 1974. Η μεγάλη εκδοτική επιτυχία του Κάιν & ‘Aβελ, του τρίτου βιβλίου του, ήταν αυτή που τον καθιέρωσε διεθνώς. Έχει δημοσιεύσει μέχρι σήμερα είκοσι τέσσερα μυθιστορήματα και οχτώ συλλογές διηγημάτων, που έχουν εκδοθεί σε ενενήντα εφτά χώρες και σε τριάντα εφτά γλώσσες, με τις συνολικές πωλήσεις τους να ξεπερνούν τα τριακόσια τριάντα εκατομμύρια αντίτυπα. Έχει γράψει επίσης τρία θεατρικά έργα και δύο σενάρια για τον κινηματογράφο. Ζει με τη σύζυγό του στο Λονδίνο, στο Κέμπριτζ και στη Μαγιόρκα.

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews