Μουσική

“Larry Carlton’s Master class”

“Larry Carlton’s Master class”

Με δεκαεννέα υποψηφιότητες και τέσσερις φορές νικητής των Grammy Award, ο Larry Carlton, έρχεται στην Ελλάδα για μία και μοναδική εμφάνιση στις 22 Οκτωβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Πρόκειται για μια εντελώς ξεχωριστή βραδιά, όπου η ηλεκτρική κιθάρα συναντά έναν από τους κορυφαίους εκφραστές της!

Ο Larry Carltonκαθιερώθηκε από την πρώτη του κιόλας ηχογράφηση: ”A Little Help From My Friends”.

Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους μουσικούς και συγκροτήματα όπως οι Steely Dan, Joni Mitchell, Michael Jackson, Sammy Davis Jr, Herb Alpert, Quincy Jones, Bobby Bland, Dolly Parton, Linda Ronstadt και κυριολεκτικά με δεκάδες άλλους.Συμμετείχε στους Crusadersκαι στη συνέχεια έπαιξε με την πολυβραβευμένη  jazz μπάντα Fourplay.

Με 30 albums στο ενεργητικό του και έχοντας συμμετοχή σε περισσότερους από 100 δίσκους που έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι, ο Larry Carlton έχει ορίσει ένα πρότυπο για την τέχνη της ηλεκτρικής κιθάρας που εκτείνεται σε τρεις δεκαετίες. Στην πρώτη εμφάνιση του στη χώρα μας θα κάνει μια αναδρομή στην πλούσια πορεία του, μέσα από χαρακτηριστικές στιγμές της διαδρομής του, καταθέτοντας έτσι δείγματα της απαράμιλλης δεξιοτεχνίας του και της υψηλής κλάσης του.

Ελάτε μαζί μας σε μια βραδιά κιθάρας με έναν κορυφαίο μουσικό του είδους. Για τους λάτρεις της κιθάρας και της καλής μουσικής εν γένει.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου – 20:00

Εισιτήρια προς  25 ευρώ θα διατίθενται από τα ταμεία του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης

Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης, Πειραιώς 206 Ταύρος, Τηλ.: 210 3418 550

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews