Μουσική

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης στη μουσική σκηνή «ΓΡΑΜΜΕΣ»

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης στη μουσική σκηνή «ΓΡΑΜΜΕΣ»

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης  από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου  θα εμφανίζεται  στις  “ΓΡΑΜΜΕΣ” (Κωνσταντινουπόλεως 111,Γκάζι) με καλεσμένους . 

Μια ιδιαίτερη μουσική εμπειρία που στη συνέχεια γίνεται εθισμός για τον ακροατή! Η “ανατρεπτική του” αισθητική και ταυτόχρονα η τομή που “τολμά” στην παράδοση, συνθέτουν λόγους για να τον παρακολουθήσεις. Από τη μία  ισχυρή κληρονομιά που “κουβαλά” στους ώμους του, αυτή της κρητικής καταγωγής του, αλλά και η δεινότητά του να εκφράζεται επί σκηνής, όχι μόνο μέσα από τη γνώση αλλά κυρίως μέσα από την αγάπη του για την Κρήτη είναι στοιχεία με μεγάλο εύρος γι’ αυτόν που “απορεί” με το “φαινόμενο” που έχει μπροστά του!

Στο πρόγραμμα μεταξύ άλλων θ’ ακουστούν τραγούδια απο την δισκογραφία του αλλά  και ανέκδοτα κομμάτια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα.Μάλιστα ένα απο αυτά ακούγεται στους τίτλους αρχής και τέλους της σειράς ”ΜΠΡΟΥΣΚΟ” που προβάλεται στον ΑΝΤ1.Επίσης θ ακουστουν μουσικές αγαπημένων τραγουδοποιών και συνθετών πάντα με την  ξεχωριστή προσέγγιση του Μιχάλη.

Το πάθος που εκπορεύεται από τον Μιχάλη Τζουγανάκη και δονεί έντονα το κοινό του είναι μοναδικό για τον καθένα και διαφορετικής κλίμακας! Για τους “πρωτάρηδες” ακροατές είναι “σοκ”! Για τους “πιστούς”, είναι συνεχής έκσταση…

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Είσοδος (με μπύρα ή κρασί) : 10 €

Φιάλη ουίσκι :  100€ (κομπλέ) , Kρασί ανά δύο άτομα : 50€

Μουσική σκηνή «Γραμμές», Κωνσταντινουπόλεως 111, τηλ.:10 3414350

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews